!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (667/1050) > >>

Thanasis_:
Εμενα παντως τα καθισματα του το τιμονι του και η κουκουλα του δεν μου κανουν για αμαξι που εχει 19.000 χλμ! Επισης ενα αλλο ειναι οτι το δινει μαντρας που ειναι πιο πιθανο να αλλαξει χλμ. Και κατι ακομα... Ο μαντας αμα εχει κονε σε εξουσιοδοτημενα σου φτιαχνει book service  στο αψε σβησε. Περα απο αυτο ομως αν το αμαξι ειναι σωστο και αξιζει η τιμη του τσιμπα το.

Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

SteliosR:
Τοσα αυτοκινητα υπαρχουν απο ιδιωτες. Γιατι να πας σε μαντρα?

Εκτος αν θες χρηματοδοτηση οποτε αλλαζει το θεμα. Αν οχι κανε υπομονη κ θα βρεις ενα σωστο αυτοκινητο.

Skyggedans:

Το συγκεκριμένο το βλέπω κάθε μέρα γυρνώντας απ' τη δουλειά. Δεν ξέρω info, απλά είναι χαμηλωμένο, εκτός απ' τα μπουριά πίσω.
 Δεν έχει 19k χλμ πάντως.
 Κοίτα αλλού.

jSkyline:
Νομίζω πως αυτός που γύρισε τα χλμ έδειξε λίγο υπερβάλλοντα ζήλο! Λογικά τη μέτρια κατάσταση ο μαντρας θα τη δικαιολογεί λέγοντας ότι ο πρώτος ιδιοκτήτης δεν το κυκλοφορούσε άλλα έμπαινε μέσα και πατούσε ξερογκαζα για να ακούει την υπέροχη εξάτμιση!

ΥΓ έχω ακούσει ότι ο συγκεκριμένος μαντρας σχετίζεται με το λαμογιο που έκλεβε ακριβά αμάξια και είχε προμηθεύσει τη Τζούλια με τα γνωστά ροζ Range, 911. Τώρα βέβαια αναζητείται στην Βραζιλία ο τύπος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

kostasmito:
Για εμένα πάντως η κατάσταση του τιμονιού συμβαδίζει με τα 19000χλμ.
Το ξεθώριασμα στα καθίσματα και οι κόλλες στην κουκούλα μου λένε ότι το αμάξι απλά παρκάρει στον δρόμο.
Τα μπουριά είναι ψιλοάθλια...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version