!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (665/1050) > >>

fylpa17:

--- Quote from: HarryB on January 29, 2017, 11:21:15 PM ---Δεν είναι NBFL αλλά ΝΒ με αλλαγμένα φαναρια/προφυλακτήρα σίγουρα.

--- End quote ---

Οκ αυτό γίνεται όμως συχνά ειδικά σε αμάξια που έχουν υποστεί μετατροπές. Καλαίσθητα πάντα

mx5silver:
τωρα που χαζευα τις αγγελιες, αυτό φαινεται να εχει το πιο ενδιαφερον  σεταπ στην μεταδοση :good:
και τζαμι στην κουκουλα, japan πλαισιο στην πινακιδα και ζανταρες! :hello:

https://www.car.gr/9481855-mazda-mx-5

RustRat:
Νοτ μπαντ. Το χρωμα του δε με τρελαινει, αλλα ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση

Sent from my iPhone using Tapatalk

the_george:
Μετα απο αρκετους μηνες ψαξιμο, τηλεφωνηματα, συναντησεις, test drive, διαβασμα του forum, επιτελους βρηκα το NC που ηθελα. Σταθηκα αρκετα τυχερος καθως το αμαξι εχει λιγοτερο απο 85 k  klm, ολα τα service σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο, στην ωρα τους και με λιγοτερα απο 10k /ετος.
Απο ιδιωτη φυσικα, καθως δεν καταφερε κανενας εμπορος να κερδισει την εμπιστοσυνη μου, αλλα ουτε και τα αμαξια τους..
Σκουρο γκρι χρωμα, με service πριν 10 μερες(!!) & το μονο που χρειαζεται ειναι λαστιχα - προσανατολιζομαι  στα dunlop που κυκλοφορουν (205/50) για τις 16ρες μαμα που εχει.
Φωτογραφιες soon (αν και ειναι ολο stock), απο την πρωτη βολτα ελπιζω μεσα στην εβδομαδα.
Concept δεν εχω αποφασησει ακομη, περιμενω να περασω λιγο χρονο μαζι του και μετα να κανω για τις πρωτες κινησεις..
Αν εχω να προσθεσω κατι στο topic ειναι μια ακομη αποψη υπερ των ιδιωτων vs εμπορων, υπομονης & focus στα βασικα: 'καθαρο', λιγα χλμ, συντηρημενο σωστα vs looks..

Θα τα λεμε συχνοτερα πλεον !

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

selito:
Καλως ήρθες, καλά χιλιόμετρα και καλό διάβασμα  :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version