!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (660/1050) > >>

the_george:

--- Quote from: spoumi on January 02, 2017, 02:26:10 PM ---Δεν ξέρω τι ψάχνεις στο αμάξι και πώς το θέλεις αλλά έχεις υπόψη σου αυτό? http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,9428.0.html

--- End quote ---

Δεν το είχα τσεκάρει, όντως.
Η προταιρεότητά μου είναι να πάρω κάτι, όσο πιο ΟΕΜ γίνεται και έπειτα, με περισσότερο διάβασμα/ενασχόληση να βάζω ό,τι πιστεύω πως θα με βολέψει περισσότερο για την χρήση που θα του κάνω.
Ένας ακόμη λόγος βέβαια που ψάχνω κάτι μαμά, είναι επειδή (θα είμαι ειλικρινής) δεν έχω και ιδέα από τις τιμές των aftermarket υλικών, προς το παρόν!

spoumi:
Γι αυτο σου ειπα επειδη δεν ξερω τι ψάχνεις αν σου κάνει.
Απλά είναι καθαρό αμάξι και έχει αρκετά εξτρά που το πιθανότερο είναι να τα βάλεις σε βάθος χρόνου αν ψαχτείς.
Οπότε παίρνοντάς το έτσι έτοιμο γλιτώνεις αρκετά λεφτά.

nikangel:

--- Quote from: the_george on January 02, 2017, 02:56:22 PM ---
--- Quote from: spoumi on January 02, 2017, 02:26:10 PM ---Δεν ξέρω τι ψάχνεις στο αμάξι και πώς το θέλεις αλλά έχεις υπόψη σου αυτό? http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,9428.0.html

--- End quote ---

Δεν το είχα τσεκάρει, όντως.
Η προταιρεότητά μου είναι να πάρω κάτι, όσο πιο ΟΕΜ γίνεται και έπειτα, με περισσότερο διάβασμα/ενασχόληση να βάζω ό,τι πιστεύω πως θα με βολέψει περισσότερο για την χρήση που θα του κάνω.
Ένας ακόμη λόγος βέβαια που ψάχνω κάτι μαμά, είναι επειδή (θα είμαι ειλικρινής) δεν έχω και ιδέα από τις τιμές των aftermarket υλικών, προς το παρόν!

--- End quote ---

Φίλε καλώς ήρθες και καλή χρόνια. Επειδή είμαι και εγώ σε αναζήτηση nc 1.8 rc  σε καταλαβαίνω απόλυτα σχετικά με τους φόβους και τους ενδοιασμούς σου. Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα για κάποιους αποτελούν αντικείμενα λατρείας και τους φέρονται ανάλογα και για κάποιος αποτελούν ένα τυχαίο μέσο επίδειξης επειδή είναι ανοιχτά.  Το 99% των ενεργών μελών αυτού του forum ανήκουν στην πρώτη κατηγορία και τα οχήματα τους είναι πολύ προσεγμένα. Γενικά αν έχεις σκοπό στο άμεσο μέλλον να προχωρήσεις σε βελτιώσεις,  το αυτοκίνητο που σου πρότειναν είναι μια καλή περίπτωση από ιδιοκτήτη που αγαπάει και σέβεται το αμάξι του. Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική αλλά ακολούθα τον κανόνα που εφαρμόζουμε οι περισσότεροι, όσα λιγότερα πραγματικά χιλιόμετρα , τόσο λιγότερες φθορές και λιγότερα έξοδα μετά. Αναρτήσεις, δίσκοι φρένων, δίσκο πλατό, καδένα κτλ κτλ κτλ  σε ένα αμάξι που έχει ξεπεράσει τα 100κ είναι για αλλαγή προ των πυλών. Έτσι ένα όχημα που μπορεί να σου φαντάζει ευκαιρία λόγω τιμής στο τέλος να το πληρώσεις πολύ ακριβό. Ανέφερα παραπάνω πραγματικά χιλιόμετρα γιατί πολλοί έμποροι ή ιδιώτες στην προσπάθεια τους να κάνουν πιο περιζήτητο ένα αυτοκίνητο, κατεβάζουν τα πραγματικά χιλιόμετρα με αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστή συντήρηση με  καταστροφικά αποτελέσματα μερικές φορές.

Aristotelis:
Κάποιος που αγοράζει συνειδητά το αμάξι για την οδηγική απόλαυση που προσφέρει, θα εκτιμήσει αυτά τα έξτρα, που λίγο πολλοί όλοι μας τα βάλαμε σε βάθος χρόνου, μετά από αρκετό ψάξιμο και χρήμα...... Κάποιος που το παίρνει για την λεζάντα και τις κάμπριο βόλτες τα απογεύματα του καλοκαιριού, απλά χρειάζεται μία τετράδα λάστιχα, σωστά σέρβις και καύσιμα...... Προϋπόθεση πάντα, ένα"καθαρό" αμάξι......

the_george:
 Ξεφευγω λιγο απο το θεμα, αλλα περα απο το value for money αγορας ενος 'ετοιμου' βελτιωμενου αυτοκινητου, σημασια αρκετη πιστευω εχει η διαδικασια βελτιωσης του. Συγκεκριμενα, η αγορα ενος stock (και σε περιπτωση που καποιος ενδιαφερεται να το βελτιωσει, να μπει στο τριπακι να προσθετει 1-1 τα κομματια του δικου του puzzle. Πορεια που τον κανει να μαθει καλυτερα το αμαξι του, αλλα και καλυτερο πιστευω οδηγο μεσα απο τα βηματα που θα ακολουθησει. Plus, ολες τις μικρες χαρες για καθε εξαρτημα που φτανει στην πορτα αλλα και την αισθηση που αυτο δινει α εσα στην οδηγηση.. σημασια, οπως θα ελεγε ενας γνωστος μου, δεν εχει ο προορισμος, αλλα το Ταχτσιδη!

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version