!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
jSkyline:
Πάντως δεν είναι καθόλου λαχείο να πετύχεις αμάξι σε αντιπροσωπεία που να έχει φάει τρακάρισμα. Δυστυχώς ο μόνος που δεν πούλαγε τέτοια αμάξια αλλά τα έδινε σε υπαλλήλους με χαμηλότερη τιμή ήταν ο Θεοχαρακης. Στο VW group ειδικά υπάρχουν άπειρα που έχουν πουληθεί για καινούργια...έτσι έχω ακούσει τουλάχιστον.
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
anvas94:
--- Quote from: jSkyline on January 01, 2017, 06:16:19 PM ---Πάντως δεν είναι καθόλου λαχείο να πετύχεις αμάξι σε αντιπροσωπεία που να έχει φάει τρακάρισμα. Δυστυχώς ο μόνος που δεν πούλαγε τέτοια αμάξια αλλά τα έδινε σε υπαλλήλους με χαμηλότερη τιμή ήταν ο Θεοχαρακης. Στο VW group ειδικά υπάρχουν άπειρα που έχουν πουληθεί για καινούργια...έτσι έχω ακούσει τουλάχιστον.
--- End quote ---
Την έχει πάθει ο πατέρας μου από την vw , όταν παράγγειλε από τα πρώτα golf 5 gti στην Ελλάδα , φουλ έξτρα, το περίμενε 6 μήνες και ήρθε τρακαρισμένο! ( ήτανε προχειροβαμμενο και το καταλάβαμε και αποδείχθηκε ότι στην Αθήνα χτυπήθηκε .) εννοείται την δεύτερη Τρίτη μέρα που το ανακαλύψαμε το αμάξι γύρισε πίσω αντιπροσωπεία , έκαναν τους κινέζους, αλλά με τα πολα γύρισαν την επιταγή πίσω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
jSkyline:
Συνήθως η στραβή γίνεται στην Ελλάδα και όχι κατά την εισαγωγή. Ειδικά στο εξωτερικό το μόνο που τους απασχολεί είναι η καθυστέρηση στην παράδοση. Αλλιώς αποσυναρμολόγουν το αμάξι σε ανταλλακτικά και η αξία του τριπλασιαζεται!
ELTASSOS:
--- Quote from: HarryB on January 01, 2017, 12:15:10 AM ---Οσο μερακλης και να ειναι, κανεις δεν μπορει να φτασει σε ποιοτητα τα εργοστασιακα spot welds. Ισως, μετα απο πολυ κοπο, καποιος που εχει spot welding gun, και παλι δυσκολο να βρει τις σωστες παραμετρους (πιεση και ρευμα) για να γινει "εργοστασιο". Δεν αμφισβητω τις ικανοτητες ενος καλου φανοποιου, και ειμαι απο αυτους που θα αγοραζαν επισκευασμενο αμαξι, αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Καλη χρονια!! :hello:
--- End quote ---
ο μερακλησ μαστορας ανεβαζει σπεκσ κα κανει δουλεια κεντημα.
Αλλωστε και τα αγωνιστικα ετσι ραβονται εδω, Δηλαδη ερχονται εργοστασιακα ραμενα?..δεν νομιζω
εχει κοστος όμως / και το αμαξι είναι καλυτερο από εργοστασιακο
σιγουρα δεν μπορει να το κανει ο κάθε μητσος...
nikangel:
Όταν μιλάμε για τρακάρισμα που έγινε από αντιπροσωπεια υποθέτω ότι αναφερόμαστε σε μικροχτυπηματα σε φτερα ή προφυλακτηρες. Να έχει σοβαρή ζημιά ένα αυτοκίνητο που στο κοντέρ του γράφει 3ή 5 ή 8 χιλιόμετρα στατιστικά αγγίζει τα όρια του ανεφικτου. Έχω διαβάσει και εγώ ιστορίες για αυτοκίνητα που έπεσαν από την πλατφόρμα μεταφοράς αλλά πόσα να ήταν αυτά; Συμφωνώ πως όταν αγοράζεις κάτι κούτα πρέπει να είναι σε κατάσταση βιτρίνας αλλά μια μικροεπισκευη δεν αποτελεί πρόβλημα. Εξάλλου όταν έχεις το αυτοκίνητο στο δρόμο, αργά ή γρήγορα θα έρθουν οι ζημιές, καλοπροαιρετες και μη. Θυμάμαι την πρωτοχρονιά του 2010 που παρέλαβα το ολοκαίνουριο και φρεσκογυαλισμενο ford Fiesta από την αντιπροσωπεία. Κατευθείαν έφυγα ταξίδι για Λάρισα σε φίλους για να περάσω τις ημέρες των γιορτών. Το πάρκαρα λοιπόν από κάτω από το σπίτι τους μέσα στην πόλη και την επόμενη ημέρα είχαν τραβήξει μια γρατσουνιά με κλειδί σε όλο το μήκος της πλευράς του οδηγού... Και όλα αυτά επειδή είχε αθηναϊκες πινακίδες...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version