!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
nikangel:
Σε ευχαριστώ και πάλι. Πραγματικά είναι εξοργιστικό να σε διαβεβαιώνει κάποιος πως το αυτοκίνητο που σου πουλάει είναι ατρακάριστο και να ανακαλύπτεις ότι ο προηγούμενος το είχε ξεπατώσει...
luigid:
Χωρις να θελω να γινω συνηγορος κανενος,να πω το εξης.
Πολλα εχουν να κανουν με το τι φαινεται στις ασφαλιστικες.Πολλες φορες ειναι φουσκωμενα τιμολογια γιατι εξουσιοδοτηθηκε το συνεργειο απο τον πελατη για εισπραξη της ζημιας,τα καναν πλακακια και βγαινει ενα κουστουμι που το παιρνεις χαμπαρι οταν πας να το πουλησεις.Μου εχει συμβει και βρεθηκαμε προ εκπληξεως.
Παιζει ρολο το ποτε εγινε η ζημια.Αν ηταν καινουριο το αυτοκινητο,το πιο πιθανο ηταν να παει σε αντιπροσωπεια,εξουσιοδοτημενο και καινουρια ανταλλακτικα και πηγε το κοστος στο θεο χωρις να ειναι μεγαλη η ζημια.
Και εγω ετσι εψαχνα αυτοκινητο,μεσω ασφαλειας και επαιρνα μια πρωτη εικονα.Αλλα το καλυτερο ειναι επιτοπου με καποιον τεχνικο που γνωριζει.
Δεν λεω οτι δεν ειναι οπως τα λεει ο Γιωργος,απλως και ενα επιτοπιο νταραβερι θα διαλευκανει το θολο τοπιο! :D
Και οι μαντραδες θα πουν τα χειροτερα ψεματα για να πουλησουν,αλλα πριν τον σταυρωσεις,δες το απο κοντα αν μπορεις.
Μετα τον στολιζεις διχως σαλιο! :exaclty:
Καλη τυχη.
nikangel:
Φίλε μου καλημέρα και χρόνια πολλά. Αυτό που απαιτώ σαν πελάτης που επενδύει ένα σημαντικό κεφάλαιο είναι να γνωρίζω την πραγματική κατάσταση του προϊόντος που αγοράζω και μετά να αποφασίσω αν μου κάνει ή όχι. Το να με διαβεβαιώνει ο έμπορος και να το αναφέρει και στην αγγελία πως το αυτοκίνητο είναι ατρακάριστο, και να ανακαλύπτω μέσω ασφαλιστικής και ευτυχώς μέσω άλλων μελών του forum πως έχει 5 ατυχήματα, νομίζω πως από μόνο του είναι εξοργιστικό. Δεν αντιλέγω πως ένα αυτοκίνητο που κυκλοφορεί 10 χρόνια στο δρόμο θα αντιμετωπίσει κάποια στιγμή και ατυχήματα αλλά γνωρίζω πολύ καλά πως μετά από ένα σοβαρό τροχαίο το αυτοκίνητο δεν μπορεί να επανέλθει ποτέ, όσο καλή καλίμπρα και αν πέρασε. Δεν μπορεί λοιπόν το ιστορικό των ασφαλιστικών να δίνουν ζημιές των 1000 ευρώ και μια ζημιά των 4000+ και να θεωρήσουμε ότι υπήρχε υπερκοστολόγιση. Οι ασφαλιστικές δεν είναι ηλίθιες και δεν αποζημιώνουν για πλάκα τέτοια πόσα. Για να φτάσει αυτό το πόσο θα πρέπει να έφαγε γερή στούκα μπροστά με μετόπες, φανάρια, προφυλακτήρα, βασεις. Ποιος λοιπόν θα μου υπογράψει πως αυτό το αμάξι έχει σωστή γεωμετρία τώρα πια και πως είναι ασφαλές 100% για επανακυκλοφορια; Γιατί θα πρέπει λοιπόν να με κοροϊδέψει το κάθε λαμόγιο, και να μου πουλήσει το σακατεμένο με 5 τρακαρίσματα αυτοκίνητο για ατρακάριστο. Προφανώς και το αγόρασε (αντάλλαξε στην προκειμένη) εις γνώση του για ένα κομμάτι ψωμί από τον προηγούμενο και πάει να βγάλει όσα του λείπουν. Θα μπορούσε να είναι ειλικρινής και να πει όλο το ιστορικό του αυτοκινήτου και μετά να αποφάσιζε ο υποψήφιος αγοραστής αν του κάνει... Ίσως σε μια άλλη Ελλάδα σε 100 χρόνια από τώρα..
Χρονιά πολλά
Gas21:
Φιλε μου,εμπορος = απάτη 99% . Απλο είναι.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
luigid:
--- Quote from: nikangel on December 31, 2016, 01:51:21 PM ---Φίλε μου καλημέρα και χρόνια πολλά. Αυτό που απαιτώ σαν πελάτης που επενδύει ένα σημαντικό κεφάλαιο είναι να γνωρίζω θα ................... Ίσως σε μια άλλη Ελλάδα σε 100 χρόνια από τώρα..
Χρονιά πολλά
--- End quote ---
Το δικιο σου βουνο,αλλα μην παιρνεις τα λογια τους ως ειλικρινη.
Και εγω ειμαι της αποψης οτι ως επαγγελματιες γνωριζουν ακριβως τι εχει το προιον που πουλανε,και εσκεμμενα ψευδονται γιατι απαξ και φυγεις απο το ταμειο,τρεχα γυρευε μετα!
Αν σε τρωει,πηγαινε δες το και του τα λες στα μουτρα αλλα δεν θα βγαλεις ακρη,θα βρεθει ο επομενος για αυτους.Διαφορετικα πηγαινε παρακατω και ψαξε για το επομενο!Τους καταγγελουν οτι κατεβαζουν χιλιομετρα αποδεδειγμενα και τρωνε μηνυσεις επισημα αλλα συνεχιζουν να ειναι ανοικτοι και να διαφημιζουν την πραματεια τους,δεν ιδρωνει το αυτι τους.
Χρονια πολλα και καλη χρονια επισης.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version