!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (652/1050) > >>

nc turbo:
το κοκκινο τα σπαει αν δεν ειναι τρολ, στραβο και δουλευει σωστα εγω το κυκλοφορουσα! ευκαιρια :excited:

mx5silver:

--- Quote from: kOUF on December 27, 2016, 03:15:18 PM ---ευχαριστω πολυ

Το κοκκινο  δεν εχει κουκουλα μονο hard top και σιγουρα θελει πολλες αλλαγες μεσα. Επισης εχει λιγο φουσκωμενα φτερα οποως μου ειπε ο πωλητης. Θα παω αυριο για μια αυτοψια.
Στο μαυρο με χαλαει πολυ το εσωτερικο του. αλλα θα ηθελα A/C καθως νομιζω οτι ειναι απαραιτητο

--- End quote ---
το ότι δεν εχει κουκουλα αλλαζει τα δεδομενα και σημαινει 800+ ευρω,πανω κατω.....  οποτε ισοφαρίζεται η διαφορα τιμης με το μαυρο....
τουλάχιστον θα ξερεις ότι είναι καινουργια η κουκουλα....  :D

ειδα ανεβασε και φωτο από το εσωτερικο και οντως τα καθίσματα είναι χαλια.....
και ο μπροστα προφυλακτήρας εχει αλλο χρωμα από το υπολοιπο αμαξι + το μαυρο καπο με τα φαναρια....
σε καποια φαση θα χρειαστει ένα βαψιμο....

όπως και να εχει, ακομα παραμενει καλη περιπτωση πιο πολύ για trackday οχημα.... :good:

RustRat:
Το BRG! Επαθα ζημια. Ακαγκουρευτο ΝΑ, σε δυσευρετο συνδυασμο χρωματων και σε τετοια κατασταση. Ερωτευθηκα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mx5silver:

--- Quote from: ain on December 27, 2016, 03:42:06 PM ---ναι απλά ρωτάω κυρίως τον silver mk1που από την παρουσίαση του είχε αγοράσει ένα πολυ καλά διατηρημένο mk1 αν  τελικά αξίζει κάτι φθηνότερο και να το " φτίαξεις" ?.έχω παρατηρήσει μια τάση τα καλά  mk1  να ξεπερνούν σε αξία ακόμα και mk2.5 .

--- End quote ---
το "φτηνο" είναι αναλογα με την εποχη.....
το 2007 το ειχα παρει 6900, που σημερα ακούγεται πανακριβο....
το 2007 όμως οι τιμες επαιζαν από 5500 για το πιο χαλι μκ1, και 10000-12000 για τα αριστα.
το δικο μου αν αφαιρέσεις 700 που εκαναν τα χαρτοπ τοτε, κοστισε 6200, πολύ κοντα στο χαμηλοτερη τιμη.
δηλαδή ειχα αγορασει από τα φτηνοτερα....απλα ηταν καλη περιπτωση.. :D

τωρα αναλογικα με τα σημερινα δεδομενα τα 4800 του πρασινου είναι πολλα. αλλα ισχυει το "ότι πληρωνεις παιρνεις"
επισης στο συγκεκριμενο μετα από τοσα χρονια εχει παραμεινει ακομα μαμα, δεν υπαρχει λογος να γινει καμμια αλλαγη. το αγοράζεις και το απολαμβανεις όπως είναι.

αν θες κατι για να το "φτιαξεις" πχ  πισταδικο ή να το βελτιωσεις ή να το εχεις για καθημερινη χρηση τελος παντων, βρες κατι φτηνοτερο και καντο. :good:
αν το budget σου είναι 4800 τα οποια είναι αρκετα χρηματα(οσο κανει και το πρασινο), θα μπορουσες πχ να παρεις αυτό το κοκκινο να το συμμορφώσεις εσωτερικα και εξωτερικα  και να το βελτιωσεις... :D

ain:
ευχαριστώ για την απάντηση έχω mk2.5 καθημερινό στο οποίο και βγάζω τις  "καγκουριές" επομένως η σκέψη του mk1   είναι καθαρά για όχημα βόλτας και σε περίπτωση που είχα το συγκεγκεκριμένο brg δεν θα έβαζα aftermarket  ούτε βίδα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version