!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (644/1050) > >>

luigid:

--- Quote from: Stratis on October 15, 2016, 10:52:15 PM ---
--- Quote from: kostasmito on October 15, 2016, 04:10:32 PM ---...δεν έχει τίποτα extra, ...

--- End quote ---
γιατί το λες αυτό, έχει θερμαινόμενα, προβολάκια και DSC
και πλήρες ιστορικό απο την αγορά του σε συγκεκριμένο συνεργείο της MAZDA με συντήρηση στα σωστά χλμ.
Η κουκούλα είναι, απ'οτι διάβασα εδώ, θέμα χρονιάς μοντέλου ( με χάλασε λίγο βέβαια...δε ξέρω μήπως βάφεται), και τα φανάρια ξεθαμπώνουν, νομίζω εύκολα.

--- End quote ---

Βαφεται ναι και τα φαναρια γυαλιζουν ευκολα

kostasmito:
Extra εννοώ μη εργοστασιακό, πχ. ανάρτηση, μπλοκέ κτλ.
Η κουκούλα ότι και να κάνεις, αν σε ενοχλούν οι κόλλες πρέπει να την αλλάξεις.
Το τιμόνι είναι φθαρμένο μέχρι αηδίας και από τις φωτό φαίνεται για αυτοκίνητο που ο ιδιοκτήτης του δεν το αγαπούσε.
Το ιστορικό, ειδικά από συνεργείο Mazda, δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Το ίδιο και η διασταύρωση από ασφαλιστικές.
Το καλό αμάξι το βλέπεις και φαίνεται και από την κατάσταση του και κυρίως από τον ιδιοκτήτη του. Έλεγχο χρειάζεται μόνο από φαναρτζή-μηχανικό για το αν έχει κανά γερό τρακάρισμα.
Πριν λίγο καιρό πουλήθηκε RC από 1ο χέρι, που ήταν σε κατάσταση καινούργιου και με πολλά χρήσιμα extra στα 9000€...και θα δώσεις για αυτό 8500€;
Το ξαναλέω 8500€ μόνο για 1ο χέρι και ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ.

Skyggedans:
 Συμφωνώ με τον Κώστα.
 Συνέχισε το ψάξιμο και αν δεν βρεις κάποιο άλλο σωστό, πιο καινούριο και με κάποια έξτρα που θα ψάξεις να βάλεις μετά πιθανότατα, τότε πήγαινε στο συγκεκριμένο. Με ένα χιλιάρικο κάτω, ίσως θα άξιζε να το πάρεις, μιας και έχει το dsc.
 Από όλες τις αγγελίες που είχες βάλει σε προηγούμενο ποστ σου, τα έλεγξες και δε σου έκανε κανένα από εκείνα;

nmwisima:
Hight

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

RustRat:

--- Quote from: nmwisima on October 16, 2016, 02:29:05 AM ---Hight

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Χιγκητ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page