!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (636/1050) > >>

nikosktm13:
xaaxxa σωστος γιαυτο επειδη μια φορα δινεται η ευκαιρια( η τωρινη δλδ :p) γιαυτο ψαχνω γιαυτες της ζαντες

iliasfyntanidis:

--- Quote from: iliasfyntanidis on October 12, 2016, 05:40:56 PM ---Οι ζάντες ειναι σαν τις γκόμενες.
Σημερα είσαι καψούρα με μια και λες αυτή ειναι εδώ θα αράξω,αύριο κοίτας άλλη.
Λεφτά να είχαμε να αλλάζουμε.

--- End quote ---
Fixed

selito:
Καλως ήρθες και από εμένα.

Ερώτηση, είσαι από τους τύπους που τους αρέσει να ασχολούντε με το αυτοκίνητο, με την έννοια του "πειράγματος" ή ό,τι πάρεις θα το αφήσεις έτσι μέχρι να το αποχωριστείς?

nikosktm13:
ΜΟΤΕΡΙΚΑ εννοεις η εξωτερικα γενικα φιλε εμενα μαρεσει να πειραζω ειτε μηχανη ειναι ειτε αμαξι το θεμα ειναι να υπαρχει χρημα αχχαχαγενικα δεν θελω να  κανω χρονο  και να με ο πιο γρηγορος αλλιως  θα κοιταζα αλλου   ..εγω θελω να απολαμβανω οδηγηση   και να μου αρεσει το αμαξι που οδηγαω αλλα αν γινεται να τουρμπισει σχετικα αξιοπιστα (οσο πιο αξιοπιστα γινεται ) κατι για ενα κιτακι ειχα διαβασει ! αλλα προς το παρον τα αλογα ενος 1.8 με εξατμιση προγραμμα νομιζω πως ειναι υπεραρκετα για πρωτο πισωκινητο! οποτε πιο πολυ δινω εμφαση στο εξωτερικο κομματι αλλα οσο πλησιαζει ο καιρος  τοσο πιο πολυ διλιαζω να παρω ενα αμαξι που θα χρειαστει να το φτιαξω εξωτερικα απο την αρχη ! το καλο θα ναι οτι θα ναι αμαξι με την δικη μου υπογραφη αλλα το κακο εινα ιοτι θελει πειρα χρονο και χρημα για να κανεις το κεφι σου!

mx5christopher:

--- Quote from: nikosktm13 on October 12, 2016, 06:07:30 PM ---ΜΟΤΕΡΙΚΑ εννοεις η εξωτερικα γενικα φιλε εμενα μαρεσει να πειραζω ειτε μηχανη ειναι ειτε αμαξι το θεμα ειναι να υπαρχει χρημα αχχαχαγενικα δεν θελω να  κανω χρονο  και να με ο πιο γρηγορος αλλιως  θα κοιταζα αλλου   ..εγω θελω να απολαμβανω οδηγηση   και να μου αρεσει το αμαξι που οδηγαω αλλα αν γινεται να τουρμπισει σχετικα αξιοπιστα (οσο πιο αξιοπιστα γινεται ) κατι για ενα κιτακι ειχα διαβασει ! αλλα προς το παρον τα αλογα ενος 1.8 με εξατμιση προγραμμα νομιζω πως ειναι υπεραρκετα για πρωτο πισωκινητο! οποτε πιο πολυ δινω εμφαση στο εξωτερικο κομματι αλλα οσο πλησιαζει ο καιρος  τοσο πιο πολυ διλιαζω να παρω ενα αμαξι που θα χρειαστει να το φτιαξω εξωτερικα απο την αρχη ! το καλο θα ναι οτι θα ναι αμαξι με την δικη μου υπογραφη αλλα το κακο εινα ιοτι θελει πειρα χρονο και χρημα για να κανεις το κεφι σου!

--- End quote ---
πιστεψε με και 1.6 ΝΒ 115 αλογα με μπλοκε ειναι υπερ αρκετα για να μαθεις να οδηγεις πισωκινητο. αν παρεις 1.8 NC βαλε μπλοκε (ειχαν τα 1.8 NC μπλοκε; ξερω σιγουραοτι τα λιτρα ειχαν). μαθε το αμαξι σε αυτα τα αλογα και μετα ανεβα. μη δωσεις λεφτα σε προγραμμα-εξατμισεις πριν αλλαξεις αναρτηση και βαλεις μπλοκε κατα τη γνωμη μου. καλη επιτυχια στην αγορα σου.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version