!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (634/1050) > >>

philosopher:
Για 12 θα σκεφτόμουνα να δώσω και το δικό μου αλλά δεν είναι 10ετίας ακόμα  :-\

option-D:

--- Quote from: vidias on October 12, 2016, 12:35:39 PM ---Ενδιαφερομαι εγω,για φιλο ρε...

Ριξε ινφο...

--- End quote ---

Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεσαι για το δικό μου πάντως αλλά ούτε κι εγώ να το δώσω σε εσάς  :good:

nikosktm13:
δε με πολυ νοιαζει και τοσο που ειναι το  προηγουμενο πιο γρηγορο  εγω  οσο κι αν σας φαινεται παραξενο θελω να φτασω το μιατα μου 140 κατι αλογακια (και φυσικα να ειναι nc ! ( δε ξερω αν θα ακουστει καπως αλλα αυτη η αλλητεια που βγαζει οταν ειναι χαμηλωμενο  με ζαντες jr ειναι ολα τα λεφτα ! ειχα στο μιαλο μου αμαξια οπως abarth opc  και διαφορα αλλα τετοια .. τα οδηγησα ωραια  καλα χρυσα πατανε το mazda αλλα την αισθηση του miata δεν το πιανουν με την καμια! ) επισης επιμενω παντα με το nc γιατι  το εσωτερικο του αυτοκινητου με τρελαινει!  επισης οπως ειπα και πριν θα μπορουσα να κοιταξω το 2λιτρο αλλα  χωρις φορο πολιτελειας φυσικα! by the way παιδια τοσες αμεσες απαντησεις πρωτη φορα!χιλια ευχαριστω!

Alex:
Το budget σου είναι αρκετό. Θα βρεις αυτό που ψάχνεις σίγουρα...
Γνώμη μου, περίμενε να χειμωνιάσει... 
Εκτός κι αν θες ο Νοέμβριος να σε βρει με mx5 οπωσδήποτε.
Από έξτρα, ποια σε ενδιαφέρουν; Τι πράγματα θες να έχει απαραίτητα;

nikosktm13:
φιλε μου ενοειται πως χρειαζεται υπομονη αλλα  οσο νιωθω οτι ειμαι τοσο κοντα   στο μιατακι μου τρλενομαι και οι μερες περνανε βασανιστικα χαχαχαχαχα  .θελω να εχει σιγουρα ζαντες jr  αναρτηση να ναι σε οσο πιο καλη κατασταση γινεται και να ναι αν γινεται το facelift!  ζηταω πολλα το ξερω. επισης μαι απορια μενω αθηνα κεντρο  εινα ιεπικινδυνα να το αφηνεις εξω ε? διοτι εχω ενα γκαραζ πολυ κατηφορικο και αμα ειναι χαμηλομενο σιγυρα θα βρισκει :/ α και κατι ακομα,  μπλοκε  :p ... 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version