!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Skyggedans:
Καλώς τον.
Για το 1ο δεν έχουμε πολλά στοιχεία. Το παιδί που το έχει, με το που το πήρε, του έβαλε μούρη+φανάρια από το facelift, ανάρτηση Vmaxx και ζάντες 18χ9,5 ετ38 με καινούρια λάστιχα. Καλό θα είναι, εφόσον σε ενδιαφέρει, να το ψάξεις για μηχανικά και φανοποιεία, γιατί δε γνωρίζω κάτι σχετικά.
Για το 2ο, πρόκειται για αμάξι πρώην μέλους του forum. Δεν είναι niseko. Αυτή είναι η παρουσίαση του, εφόσον σε ενδιαφέρει να μάθεις τι ακριβώς έχει γίνει στο αμάξι αυτό, ως το σημείο που πουλήθηκε στον τωρινό ιδιοκτήτη του: http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,163.0.html
Καλή συνέχεια στην αναζήτηση σου
nikosktm13:
σε ευχαριστω φιλε μου να σε καλα ! το πρωτο πηγα και το ειδα απο κοντα κομπλε φαινεται πρεπει να το κοιταξει και μηχανικος βεβαια ειναι τερμα χαμηλωμενο! ομορφο αλλα μου φαινεται ακριβο .. επισης να ρωτισω και κατι αλλο προγραμμα και εξατμιση ποσα περιπου αλογα παιρνει το miata στο περιπου θελω αρχικα να το φτασω αν το παρω μαμα γυρω στα 140 -145 αλογακια αμα γινεται αυτο θα με ικανοποιημενος !
Skyggedans:
Γίνεται. Από εξατμίσεις, υπάρχουν αντίστοιχα threads, σχεδόν με ότι εξάτμιση επώνυμη υπάρχει και feedback από custom κατασκευές εν Ελλάδι.
Για το πρόγραμμα, διάβασε στο αντίστοιχο thread, όπως και τις παρουσιάσεις των Gas21, Spoumi, xaxas και hayate
option-D:
Για nbfl sporty δεν ενδιαφέρεσαι μήπως; Και ρέστα θα σου μείνουν και πιο γρήγορο από nc είναι :coolio:
Και η λίστα των εξτρα ατελείωτη...
Vidias:
Ενδιαφερομαι εγω,για φιλο ρε...
Ριξε ινφο...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version