!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (632/1050) > >>

panos2171:
Kι εγώ στη θέση σου ήμουνα αρχές του έτους. Το βιαζόμουνα μιας και δεν είχα άλλο αυτοκίνητο, ήμουν και σε σημείο που δε μπορούσα να πάω προς Αθήνα που είναι τα πολλά οπότε το 1ο που είδα στον Έβρο το πήρα. Από τις φωτογραφίες δε μπορείς να καταλάβεις και πολλά αλλά είναι ένα 1ο δείγμα στο να αποκλείσεις κάποια. Όποιο και να δεις πάρε μαζί σου ένα μηχανικό ή πάνε σε συνεργείο να σου πουν σε τι κατάσταση είναι και τι θα χρειαστεί γιατί πίστεψε με σε αυτά τα χιλιόμετρα είναι που αρχίζουν να ζητάνε αναλώσιμα όσο σχολαστική συντήρηση και να χεις κάνει.
Από κει και πέρα βλέπεις τη συνολική εικόνα, χρώμα, χτυπήματα και κατάσταση εσωτερικού. Μηχανικά βλέπεις απλά για διαρροές το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό. Το δικό μου πχ χάνει από 2 σημεία λάδι, ο μηχανικός μου είπε ότι ακόμα δεν συντρέχει λόγος αλλαγής των φλαντζών, απλά δακρύζει οπότε δεν υπάρχει θέμα. Έπειτα δες το ψυγείο, αν είναι το μαμά πιθανότατα θα χρειαστεί αλλαγή άμεσα. Δες το όπως και δήποτε από κάτω, ειδικά στα σημεία μπροστά από τις πίσω ρόδες και κάτω από τις πόρτες. Δεδομένου ότι δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τα νερά αν έμπαζε σε εκείνα τα σημεία μπορεί να έχει σκουριές.
Δε μας είπες όμως το budget που διαθέτεις. Γενικά για ένα καλό MX5 οι τιμές παίζουν στα 3000 με 4000€ για nb και nbfl αντίστοιχα οπότε μην κοιτάς απαραίτητα τα πιο φθηνά.

K0ralis:
Καλησπέρα Πάνο,σε ευχαριστώ για αυτά που έγραψες μιας και ειναι πολύ πρακτικά και πιστεύω θα με βοηθήσουν ιδιαίτερα για να καταλάβω τι παίζει.Το budget μου κυμαίνεται στα 2500-3500 χιλιαρικα.Σίγουρα με μια έρευνα αγοράς έχω περιοριστεί στο mk2 και όχι στα ακριβότερα mk2.5

nikosktm13:
καλημερα παιδια !!!!!!!!!!!!! νεος στο φορουμ αλλα απο παλια κολλημενος με 2 αμαξια  s 2000 και mazda mx5 :p. ξεκινησα λοιπον να ψαχνω για mx5  nc  και μεχρι στιγμης μου εχουν κανει κλικ 2 αγγελιες ! 1 http://www.car.gr/8473387-mazda-mx-5-nc-fl-1-8-mid-soft-top αυτο εδω ειναι πολυ ομορφο  βεβαια ενω ειναι  του 07 εχει τη facelift μουρη και ειναι και λιγο ακριβο οπως μου ειπε ενας φιλος! επισης http://www.car.gr/8589401-mazda-mx-5-niseko και αυτο εδω !  ειναι πανεμορφο!!!!!  .. ωστοσο κοιταω και για mx5 2.0 αρκει να ναι 10ετιας  .. εσεις τι γνωμη εχετε για αυτα ? αν καποιος γνωριζει αν πωλειται mx5 με εξτρα  οπως ζαντες χαμηλωμα και διαφορα  ενοειται αν θελει στελνει! το badget μου ειναι γυρω στα 11 ,12  χιλιαρικα ! ..αυτα απο μενα  σας ευχομαι να χαιρεστε τα αυτοκινητα σας !!!!!!!!!  ολα τα miata ειναι <3

Alex:
Καλώς ήρθες!
Πρώτα να βρεις καλό αμάξι και προσεγμένο και μετά κοιτάς για τα έξτρα. Στα ίδια λεφτά εννοείται πως προτιμάς αυτό με τα έξτρα αλλά, για τα ίδια λεφτά θα προτιμήσεις ένα περιποιημένο. Καλή αρχή!

nikosktm13:
να σαι καλα φιλε μου ενοειται πως εχεις δικιο αλλα  εχω ενα κολλημα με τα εξτρα ! ειχα μηχανη και δυσκολευτικα πολυ να βαλω ολα τα εξτρα που εχει τωρα και γιαυτο ψαχνω κατι ετοιμο ! πιστευεις οτι σε αυτα τα χρηματα βρισκεται κατι αξιολογο?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version