!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
dimitrisz:
--- Quote from: Skyggedans on September 23, 2016, 12:01:36 AM ---
Πάλι σε μάντρα κατέληξες;
Πάντως αν το αμάξι αποδειχτεί "σωστό", είναι ό,τι πιο ωραίο βγήκε σε NC.
--- End quote ---
Εγω εχω αμαξι, για τον κολητο μου προκειται. Προσπαθω να αποφευγω τους μαντραδες αλλα δεν υπαρχει και τιποτα αλλο στην αγορα. Δυστυχως του αρεσει το ασπρο, προσωπικα το θεωρω ασχημο και απ εξω και απο μεσα ειδικα με τις λευκες λεπτομερεις στο φιλετο και στα προσκεφαλα. Γουστα ομως ειναι αυτα. Εγω εχω μαυρο, αυτος θα παρει λευκο, θα κανουμε σκακιερα στο τελος. Επισης δεν εχει δερματα και cruise control αλλα οκ...
Ας ειναι οντως ατρακαριστο και με καλα μηχανικα και ας παει στο καλο... Σχεδον 2 μηνες ψαχνουμε αμαξι αλλα εχει στεγνωσει η αγορα απο καλα mx5.
Εδω ρωτησα μηπως ξεραμε ποιος το ειχε και μαθουμε καποιες πληροφοριες παραπανω για το συγκεκριμενο μεταχειρισμενο.
Η εστω αν ξερουμε ποσο μη λαμογιο ειναι αυτος ο μαντρας
ted33:
Το Niseko ειναι το πιο ομορφο αλλα γουστα ειναι αυτα
spoumi:
Το πιο όμορφο είναι το δικό μου αντικειμενικά αλλά εντάξει υπάρχουν και άτομα χωρίς γούστο :P :P :P
ELTASSOS:
--- Quote from: dimitrisz on September 23, 2016, 03:33:51 AM ---[.
--- End quote ---
Ο ΜΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ....παρτε 2 λιτρο κομπλε στα 8, καλυτερα που το αμαξι είναι σωστο
dimitrisz:
--- Quote from: ELTASSOS on September 24, 2016, 11:43:25 PM ---
--- Quote from: dimitrisz on September 23, 2016, 03:33:51 AM ---[.
--- End quote ---
Ο ΜΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ....παρτε 2 λιτρο κομπλε στα 8, καλυτερα που το αμαξι είναι σωστο
--- End quote ---
Οπως ακριβως τα λες. Ο μαντρας τελιακ ητνα σωστος. Το αμαξι 99% σωστο διοτι δεν το ψαξαμε παραπανω γιατι εχει πουληθει ηδη. Του ειπαμε αν δεν πουληθει να δουμε την τιμη, λεει ειναι φιξ, περιμενουν αλλα 4 ατομα στα 11800€.
Τραγικη τιμη αλλα δυστυχως στην αγορα αυτη τη στιγμη υπαρχουν 8 αυτοκινητα facelift στο car και τα βαρανε οσο μπορουν. Προσφορα μηδεν, ζητηση αρκετα υψηλη για την εποχη οποτε αναμενομενο. 2λιτρο το ξεχναμε κι ας εχει μερικα καλα. Ευκολα το παιρνεις, δυσκολα το συντηρεις, και στο τελος το παντρευεσαι λογω φορολογιας στην Ελλαδα.
Του εχω πει να κοιταξει για μοντελο 08-09 που εχουν λιγο πιο νορμαλ τιμες αλλα εχει κολλησει με το fl.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version