!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
kostasmito:
Έχω την εντύπωση ότι είναι είτε αδύνατο είτε ασύμφορο το να εισάγεις/εκτελωνίσεις αυτοκίνητο της δεκαετίας του 1990.
Ωραίο το LE, αλλά το κόκκινο σαλόνι δεν με τρελαίνει.
Ο στόχος είναι: καθαρή καρότσα & βάψιμο σε montego blue, BBS & vintage αλλά λιτό σαλόνι!
Neko:
Μετά το Niceko Nc βλέπω ότι η καλύτερη έκδοση ΝΑ είναι η montego blue. Πάντως εγώ που το είχα όταν ήταν στον ήλιο με χάλαγε λίγο όπως πρασινίζει.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimitrisz:
http://www.car.gr/8568906-mazda-mx-5-1800-nc-crs-motors
Κακιστο μεταχειρισμενο, καμια σχεση το τι δειχνιε η αγγελια με το τι ειναι πραγματικα. Μετανιωνω το χρονο και τις εβνζινες που καψαμε για να παμα να το δουμε.
Γρατσουνιες και βαθουλωματα γυρω γυρω, σκισμενο δερμα μεσα, βγαλμενο δερμα απο το λεβιε ταχυτητων, κουκουλα που δεν εκλεινε καλα και με βρωμιες απο πανω, μπροστα εχει φαει στουκα σιγουρα και δεν εχουν φερει καλα το φτερο και κανει σκαλοπατι.. Χαμηλωμενο αλλα με λαστιχα του 2008 πανω. Δηλαδη ποιος εδωσε 600€ για αναρτηση και δεν εδωσε 400€ για λαστιχα? λογικα αυτος που το ειχε το εσκιζε και ειχε αλλες ζαντες αλλα κρατησε τις μαμα για να το πουλησει και να πει να, εχω τα λαστιχα της μανας του. Επισης λειπει ο μπροστα αριστερος θολος και αν ανοιξεις το καπω βλεπεις τις δυο τρυπες διπλα απο την αναρτηση.
7000 λεει και χωρις παζαρι, ειπα να το παζαρεψω απο περιεργεια. Αν το δωσει 5000-5500 θα πρεπει να ειναι ευτυχισμενος.
Skyggedans:
Κρίμα που δε ρώτησες νωρίτερα. Γενικότερα, μακριά από εκεί, για κάθε ενδιαφερόμενο.
Αυτό για τα λάστιχα κ το χαμήλωμα που λες, παίζει κ το σενάριο σκέτου ελατηρίου, όπως επίσης και τράμπας ελαστικών από τον ίδιο τον μαντρά, κάτι που κάνουν σε αυτοκίνητα που αγοράζουν και φοράνε φρέσκα λάστιχα.
dimitrisz:
Ηταν σωστη διασταση παντως, 205-50-16 που ειναι και σχετικα σπανια. Θα τα βρηκε σε κανα παλιατζιδικο τσαμπα.
Παντως δεν ηξερα, αριστο ελεγε η αγγελια και αποδειχτηκε φολα. Δεν πειραζει, το παθημα ειναι μαθημα. Απορω ομως τι τελειο αμαξι ειναι αυτο που δεν εχει ουτε θολους!
Τεσπα, ειμαστε σε αναμονη για σοβαρο nc σε σοβαρη τιμη. Οι τιμες εχουν παρει την ανιουσα απο περσι.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version