!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
nmwisima:
--- Quote from: RustRat on September 13, 2016, 09:04:43 PM ---Τα rs ηταν μοντεγκο μπλου, 1.8, δεξιοτιμονα, εβγαιναν με τα καρασπανια και πανεμορφα (για μενα, στον Αχιλλεα δεν αρεσουν) Recaro, και τις 15αρες BBS οι οποιες παραδοξως δεν προοριζονταν για Πιμβε, οποτε μπορεις να πεις πως ειναι Τσετιεμ made in Germany :P
--- End quote ---
Μου αρέσουν τα recaro αλλά θεωρώ τρομακτικό ποσο τα 1000+ ευρώ που βρίσκονται πλέον.
Τώρα για το Γιάννη που δεν του αρέσουν οι BBS στο MX5, έχουμε πει, κολοκυθόπιτα...
jSkyline:
Γουστάρω το ΜΚ1 έτσι...
Σε λευκό με κόκκινο εσωτερικό όπως στη φώτο που εβαλα παραπάνω και κόκκινη κουκούλα. Όχι δεν μου αρέσει στοκ. Ούτε καν μηχανικά... Γούστα δεν είναι αυτά? Πάλι ενοχλώ ρε γμτ? Πάλι δλδ πρέπει να φοράει κινεζικές ζάντες? Η είναι κακό που έχω συνδυάσει τις ρετρό BBS με BMW και Golf?
Sent from my HTC One ME
nmwisima:
Έτσι πήγα να κάνω το σδικό μου, αλλά δε μου έκατσε η αλλαγή σε νορμαλ ζαντα με 205/50 15 :(
Κατά τ άλλα, πρόκειται για μια από τις πιο περιζήτητες και κλασικές εκδόσεις του ΝΑ αυτή με τις BBS και είναι και αυτή που έχει το κόκκινο εσωτερικό.
Το άλλο κόκκινο εσωτερικό, αυτό που πόσταρες, έχει όλο αυτό το εσωτερικό συν ενα κάρο άλλες γιαπωνεζικες "αηδίες" όπως τις αποκαλείς (επένδυσεις Nakamae των 500 ευρώ, κονσόλες, λεβιεδάκια, diamond stitched επενδύσεις στις πόρτες, recaro -τα λες και γερμανοτραφή- με δερμάτινες diamond stitched επανδύσεις).
Βεβαίως δε θα γινόταν καμία κουβέντα -προσωπικό σου γουστο ειναι άλλωστε, δεν ενοχλεί κανεναν- αν δεν έκανες συχνα πυκνά αιχμηρή και επιθετική κριτική στο προσωπικό γούστο των άλλων :giveheart:
dinosem94:
ενδιαφερομαι να αγορασω ενα mx-5 του 2000 και επειτα σε τι τιμες θα παιξω ? ειμαι απο αθηνα και οσα mx βλεπω εχουν τσιμπημενες τιμες .... που πρεπει να κυμενετε ενα mx του 2000 ?
HarryB:
@kostasmito για τσεκαρε...
http://www.goodwoodsportscars.co.uk/gallery_706108.html#!
:giveheart:
EDIT: Μηπως να παει κανεις την παπαρολογια μας στο μπλα μπλα?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version