!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (62/1050) > >>

saldale:

--- Quote from: nmwisima on July 16, 2013, 06:23:43 PM ---
--- Quote from: HOUZIK on July 16, 2013, 06:02:51 PM ---Αχιλλεα εγω παλι ημουν σιγουρος οτι δεν προκειται με το σκεπτικο σου να παρεις RC στην τιμη του ST που ηθελες...

Κατι που παραβλεψες ειναι οτι τα περισσοτερα st πουληθηκαν το 2008 με τιμη 19κ λογω της πτωσης των τιμων τους και η mazda ξεστοκαρε ολα τα st που ειχε στα τελωνεια....
Σε αντιθεση τα rc πουληθηκαν σχεδον ολα 28+κ διοτι δεν υπηρχαν σχεδον καθολου ετοιμοπαραδωτα ωστε να πουληθουν εντος του τοτε εκπτωτικου τριμηνου....

Οποτε καταλαβαινεις οτι επρεπε να βρεις απελπισμενο κατωχο για να το παρεις με το ποσο που ηθελες...

--- End quote ---

Μα τι λες; Εχασα RC κλεισμένο στα 8,3κ επειδη αποφάσισα να περιμένω το αποτέλεσμα της μαγνητικής.
Στο δευτερο απο Καβάλα στα 7κ ήμουν στην Ανδρο και ήταν μεγαλη μανουρα και πολλά εξοδα.

Αν ήθελα RC θα έβρισκα σε αυτα τα χρηματα μέσα στους επόμενους μήνες.

Για την ιστορία, αποφάσισα ότι δεν θέλω να δώσω τόσα χρηματα αυτή την εποχή.

--- End quote ---

Καλά έκανες. Το HRV είναι πολύ καλή επιλογή.

nmwisima:
Για λίγο καιρό καλό ειναι. ;)

xenos:
Μια χαρα ειναι. Μονο τα ανταλλακτικα βαρανε ασχημα.

Mendeleev:

--- Quote from: perlas on July 16, 2013, 04:54:20 PM ---δεν ειπα οτι θα το δωσω 2500 στον μαντρα ρε αχχιλεα.ειπα οτι μου ειπαν 2500 στον μαντρα.δεν εγραψα κανενα συμβολαιο.απο το να παρω 2500 χιλιες φορες να το κανω ανταλλακτικα.δεν εχω σκοπο να πληρωσω κιολλας για να το παρουν.στην τελικη κανω μια πολυ οικονομικη ασφαλεια,το κραταω και αν πουληθει πουληθηκε.στην τελικη αυτος που θα το παρει περνει ενα παρα πολυ αξιολογο ατρακαριστο αυτοκινητο.δεν περνει κανενα σαραβαλο και το 90% απο εδω μεσα το ξερει πολυ καλα.

--- End quote ---

σε καμια περιπτωση 2500, περιμενε. Εμενα μου δινανε 2000-2300 και για ανταλλαγη 3000. Μιλαμε για 1600 του 2001. Θα φυγει σιγουρα, απλα περιμενε. Ειναι και θεμα τυχης. Το μχ μου εφυγε στο 6μηνο και βαλε ενω ενα corsa που ειχα πραγματικα καινουριο με 30000km εφυγε στο 8μηνο

perlas:
αθανατος σαρακακιους....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version