Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]  (Read 972784 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

July 16, 2013, 04:54:20 PMReply #300

Offline perlas

δεν ειπα οτι θα το δωσω 2500 στον μαντρα ρε αχχιλεα.ειπα οτι μου ειπαν 2500 στον μαντρα.δεν εγραψα κανενα συμβολαιο.απο το να παρω 2500 χιλιες φορες να το κανω ανταλλακτικα.δεν εχω σκοπο να πληρωσω κιολλας για να το παρουν.στην τελικη κανω μια πολυ οικονομικη ασφαλεια,το κραταω και αν πουληθει πουληθηκε.στην τελικη αυτος που θα το παρει περνει ενα παρα πολυ αξιολογο ατρακαριστο αυτοκινητο.δεν περνει κανενα σαραβαλο και το 90% απο εδω μεσα το ξερει πολυ καλα.
« Last Edit: July 16, 2013, 04:58:17 PM by perlas »

July 16, 2013, 05:51:29 PMReply #301

Offline ELTASSOS

Αν ήμουν εγώ ο συγκεκριμενος πωλητής θα τσαντιζόμουν απίστευτα αν μου έκαναν τέτοια προσφορά και μου σπαταλούσε ο κάθε τυχαιος τον χρόνο μου για βλακείες.

Περα απο το οτι το ζηταει ακριβα, το να τον παρεις και να του προτεινεις 2Κ εισαι απλα αστειος. Και ισως ακομα πιο αστειος απο αυτον που το ζηταει οσο του κ@@@ωσε.

Αν εισαι λογικος αργα ή γρηγορα το αμαξι θα πουληθει εκει που θες.

1. ας μην εβαζε τηλεφωνο να γλυτωσει το χρονο του...δεν εγραψε αλλωστε "μονο σοβαρες προτασεις"
2. η δουλεια του πωλητη ειναι να πουλησει οσο το δυνατον υψηλοτερα αλλα ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.
3. Η δουλεια του αγοραστη ειναι να αγορασει χαμηλα αλλα να ΑΓΟΡΑΣΕΙ
4. προτιμω να ειμαι "αστειος" παρα "μ...ας"..(ετσι θα με λεγατε αν σας ελεγα οτι το πηραμε 4500 το κουκλι)
5. αν ο πωλητης τσαντιζεται να αλλαξει επαγγελμα. Δεν κανει.

ΥΓ 2500 καυτα προσφεραμε + εξοδα να παμε να το δουμε. Αν ειναι χρεπι και γυρνουσαμε απρακτοι?

του εδωσα περιθωριο να επανελθει (στα 2500) μεχρι τελος Αυγουστου....

July 16, 2013, 06:02:51 PMReply #302

Offline HOUZIK

Αχιλλεα εγω παλι ημουν σιγουρος οτι δεν προκειται με το σκεπτικο σου να παρεις RC στην τιμη του ST που ηθελες...

Κατι που παραβλεψες ειναι οτι τα περισσοτερα st πουληθηκαν το 2008 με τιμη 19κ λογω της πτωσης των τιμων τους και η mazda ξεστοκαρε ολα τα st που ειχε στα τελωνεια....
Σε αντιθεση τα rc πουληθηκαν σχεδον ολα 28+κ διοτι δεν υπηρχαν σχεδον καθολου ετοιμοπαραδωτα ωστε να πουληθουν εντος του τοτε εκπτωτικου τριμηνου....

Οποτε καταλαβαινεις οτι επρεπε να βρεις απελπισμενο κατωχο για να το παρεις με το ποσο που ηθελες...

* oem lsd/4.44 fgr/IL short shifter/4.0kg IL flywheel
* BC Racing BR RS coilovers 6/4kg / RX8 yellow dot sways with polybushings/IL end links/IL ftsb-butterfly-ppf
* AEM cai/Danelatos headers/Magnaflow cat/Racing Beat muffler
* Rota Boost 17x7.5 / AD08R 235/40/17 / Rays lug nuts
* EBC USR discs/EBC REDSTUFF pads/IL brake hoses
* front & side air dam/Garage Vary diffuser/oem stainless steel mesh grille
* custom leather/custom steering wheel/alu. interior, Voodoo knob
* XTR hid 6000k/oem footwell lamps
* Scangauge ll/pioneer p4300dvd

calm before the STORMY BLUE

July 16, 2013, 06:23:43 PMReply #303

Offline nmwisima

Αχιλλεα εγω παλι ημουν σιγουρος οτι δεν προκειται με το σκεπτικο σου να παρεις RC στην τιμη του ST που ηθελες...

Κατι που παραβλεψες ειναι οτι τα περισσοτερα st πουληθηκαν το 2008 με τιμη 19κ λογω της πτωσης των τιμων τους και η mazda ξεστοκαρε ολα τα st που ειχε στα τελωνεια....
Σε αντιθεση τα rc πουληθηκαν σχεδον ολα 28+κ διοτι δεν υπηρχαν σχεδον καθολου ετοιμοπαραδωτα ωστε να πουληθουν εντος του τοτε εκπτωτικου τριμηνου....

Οποτε καταλαβαινεις οτι επρεπε να βρεις απελπισμενο κατωχο για να το παρεις με το ποσο που ηθελες...

Μα τι λες; Εχασα RC κλεισμένο στα 8,3κ επειδη αποφάσισα να περιμένω το αποτέλεσμα της μαγνητικής.
Στο δευτερο απο Καβάλα στα 7κ ήμουν στην Ανδρο και ήταν μεγαλη μανουρα και πολλά εξοδα.

Αν ήθελα RC θα έβρισκα σε αυτα τα χρηματα μέσα στους επόμενους μήνες.

Για την ιστορία, αποφάσισα ότι δεν θέλω να δώσω τόσα χρηματα αυτή την εποχή.

July 16, 2013, 06:25:24 PMReply #304

Offline iliasbak

1. ας μην εβαζε τηλεφωνο να γλυτωσει το χρονο του...δεν εγραψε αλλωστε "μονο σοβαρες προτασεις"
2. η δουλεια του πωλητη ειναι να πουλησει οσο το δυνατον υψηλοτερα αλλα ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.
4. προτιμω να ειμαι "αστειος" παρα "μ...ας"..(ετσι θα με λεγατε αν σας ελεγα οτι το πηραμε 4500 το κουκλι)

ΥΓ 2500 καυτα προσφεραμε + εξοδα να παμε να το δουμε. Αν ειναι χρεπι και γυρνουσαμε απρακτοι?

1. ούτε αστείες προτάσεις είδα πουθενά να γράφει .
2. Δεν είναι επαγγελματίας πωλητής, δεν είναι μαντράς ο άνθρωπος , ιδιώτης είναι και τόσο κοστολογεί την περιουσία του . Δεν πουλάει κιλίμια και πλαστικες καρέκλες στην λαική για να σου κάνει 50% σκόντο. 
3. Δεν ήξερα ότι είσαι επαγγελματιας αγοραστής. Αυτό που θελουμε όλοι είναι να αγοράζουμε σε λογικές τιμές  αυτό που ψάχνουμε. Υπάρχουν ίδια αντικείμενα που κοστίζουν απο μαγαζί σε μαγαζί τα βρίσκεις σε διαφορετικές τιμές. Δεν θα πάς στο πιο ακριβό μαγαζί να του πείς να μειώσει την τιμή του στο 50% γιατί αλλού το βρήκες τόσο. Θα πάς εκεί που το βρήκες φτηνά και θα το αγοράσεις.
4. Δεν διαφωνώ σε αυτό , υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές για αυτο άσε ήσυχη αυτή και ψάξε αλλού.
5. Όπως είπα και στο 2 δεν είναι επαγγελματίας πωλητής οπότε είναι άτοπο.

υ.γ.  μέχρι τον Αύγουστο θα κρυώσουν τα 2.500

July 16, 2013, 06:27:25 PMReply #305

Offline saldale

Μα τι λες; Εχασα RC κλεισμένο στα 8,3κ επειδη αποφάσισα να περιμένω το αποτέλεσμα της μαγνητικής.
Στο δευτερο απο Καβάλα στα 7κ ήμουν στην Ανδρο και ήταν μεγαλη μανουρα και πολλά εξοδα.

Αν ήθελα RC θα έβρισκα σε αυτα τα χρηματα μέσα στους επόμενους μήνες.

Για την ιστορία, αποφάσισα ότι δεν θέλω να δώσω τόσα χρηματα αυτή την εποχή.

Καλά έκανες. Το HRV είναι πολύ καλή επιλογή.
MY09 - Noisy Combative Exclusive Classy

July 16, 2013, 07:05:23 PMReply #306

Offline nmwisima

Για λίγο καιρό καλό ειναι. ;)

July 16, 2013, 09:30:29 PMReply #307

Offline xenos

Μια χαρα ειναι. Μονο τα ανταλλακτικα βαρανε ασχημα.
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

July 16, 2013, 09:43:06 PMReply #308

Offline Mendeleev

δεν ειπα οτι θα το δωσω 2500 στον μαντρα ρε αχχιλεα.ειπα οτι μου ειπαν 2500 στον μαντρα.δεν εγραψα κανενα συμβολαιο.απο το να παρω 2500 χιλιες φορες να το κανω ανταλλακτικα.δεν εχω σκοπο να πληρωσω κιολλας για να το παρουν.στην τελικη κανω μια πολυ οικονομικη ασφαλεια,το κραταω και αν πουληθει πουληθηκε.στην τελικη αυτος που θα το παρει περνει ενα παρα πολυ αξιολογο ατρακαριστο αυτοκινητο.δεν περνει κανενα σαραβαλο και το 90% απο εδω μεσα το ξερει πολυ καλα.

σε καμια περιπτωση 2500, περιμενε. Εμενα μου δινανε 2000-2300 και για ανταλλαγη 3000. Μιλαμε για 1600 του 2001. Θα φυγει σιγουρα, απλα περιμενε. Ειναι και θεμα τυχης. Το μχ μου εφυγε στο 6μηνο και βαλε ενω ενα corsa που ειχα πραγματικα καινουριο με 30000km εφυγε στο 8μηνο
παλιά...

July 16, 2013, 09:43:11 PMReply #309

Offline perlas

αθανατος σαρακακιους....

July 16, 2013, 09:47:53 PMReply #310

Offline iNFiNiTy

Και εγώ δεν είμαι κατά του να κάνει κάποιος την προσφορά του, ειδικά αν η τιμή είναι και συζητήσιμη. Άρκει βέβαια να είναι σοβαρός και να μη θεωρεί ότι με 2000 ζεστά  :moutza: μπορεί να μας πηδήξει κιόλας.

July 17, 2013, 01:26:22 AMReply #311

Offline trabakoulas

Κατσε ρε παιχτη αραξε δε του προσφερατε και χρυσαφι. 2,5k εκτος απο το οτι ειναι 20 μολις μερες εργασιας του φιλου σου, ειναι και η αξια ενος σκουτερ 200cc. Μη το ξεφτυλισουμε και τελειως ;)

Black MKI '98 turbo

GT3076R στα 2 bar και τα μυαλα στα καγκελα

Stakaman ρε, stakaman.

July 17, 2013, 02:05:36 AMReply #312

Offline Στέλιος - fess

Προσφέρω καυτό χιλιάρικο, ναι καυτό, για αγορά rc...
Δε ντρεπόμαστε λίγο...

White na 1991

il motorsport authorised dealer

www.hoods.gr    coming soon

https://www.facebook.com/mx5hoods

https://www.facebook.com/hoods.gr

July 17, 2013, 08:33:25 AMReply #313

Offline iliasfyntanidis

• pure velocity
  • Total likes: 4593
  • "What one man can do, another can do"

Διαβάζοντας το 1 είναι σαν να λες ότι η πρόταση σου είναι γελοία.Εάν ένας άνθρωπος πρέπει να διαβάσει την πρόταση ''μόνο σοβαρές προτάσεις'' για να συμπεριφερθεί ανάλογα τότε αυτό είναι κραυγαλέο δείγμα ανωριμότητας και λιγουριάς.Θα πήγαινες ποτέ εάν ήσουν κοντός,χοντρός με γυαλιά μυωπίας σαν κρύσταλλα Βοημίας και βλογιοκομμένος να ζητήσεις ραντεβού από το πρώτο γκομενάκι του σχολείου?
Μάλλον όχι.....
Γιατί δεν του λες 3500 αφού το αμάξι σας αρέσει και αν έχει κάτι μεμπτό τότε τα έξοδα για συνεργείο να τα επωμιστεί ο πωλητής και να μην γυρίσετε άπρακτοι και άφραγκοι?
 Υ.Γ.
1. ας μην εβαζε τηλεφωνο να γλυτωσει το χρονο του...
Ας σοβαρευτούμε λίγο.Τι να έβαζε?Φωτογραφία?.....Εν όψη κρίσης πολύς κόσμος την έχει δει τεχνοκράτης-manager και ας είχε βάση(μετά βίας)στην οικιακή οικονομία.Μηδενιστικές προτάσεις-απόψεις δεν είναι όπλο διαπραγμάτευσης και δείχνουν ασχετοσύνη στο θέμα αγοραπωλησία.
Μπορείς να είσαι και τα δύο,μην είσαι απόλυτος!

Και άλλοι είχαν καυτά χρήματα(χωρίς παρεξήγηση) και είναι φίλοι του φόρουμ και όχι μέλη.Το έπιασες,έτσι..
Για να κλείσω την κουβέντα υπάρχουν πολλά σαπάκια με 2500 εκεί έξω...Το αμάξι πρέπει να αντικατοπτρίζει την κατάσταση του ιδιοκτήτη,οπότε καλά ψώνια και καλό καλοκαίρι.
Είσαι μεγάλο μούτρο.....Φιλάκια

Υπό αιματηρή ανακατασκευή....Έλαβε τέλος.

Καλησπέρα και καλή βραδιά...
12/11/1953 - 24/12/2023

July 17, 2013, 11:12:44 AMReply #314

Offline Mendeleev

Το αμάξι το χω δει στο δρόμο και είναι κούκλα, αλλά σε καμία περίπτωση 5κ. Οπως επίσης δεν τηλεφωνείς για να κάνεις πρόταση στα μισά λ7. Ζεστά δεν είναι τα 5 και 10 που λένε μερικοί αλλά πολύ περισσότερα. Τέλος, θα το ξανά γράψω: είναι ανήθικο να εκμεταλλευόμαστε καταστάσεις. Αλλο ευκαιρία άλλο πιεζω κατάσταση. Αλλωστε ρόδα είναι κ θα κουστούμια ότι κάναμε
παλιά...