!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Dasimo:
Συμφωνώ και σε αυτο μάλιστα οταν απλά ακουμπάει ανοικτό το καπό φαίνεται αυτο που λεει ο Λιακος. Μπορείς απλά να εχει πετσικάρει το καπό .....πρεπει να υπάρξει επιτόπια αξιολόγηση
Sent from my iPad using Tapatalk
aris sr20ve:
Επειδή τα χω δει και τα 2 αυτοκίνητα για τα οποία γράφετε...
Το μαύρο:
Έχει τα τρακαρισματάκια του και θέλει φαναρτζοδουλειά. Για να γίνει αυτοκίνητο θέλει όλο γυρω γύρω μάζεμα. Το χα δει πριν το πάρει ο μαντράς (ή το αφήσουν στο μαντρά για πούλημα). Σαλόνι δεν υπάρχει (ο ιδιοκτήτης λέει το χει, πλην της μοκέτας). Έχει υδραυλικό χειρόφρενο, κολλημένο διαφορικό. Θέλει και κουκούλα. Μέσες άκρες αυτά. Το μοτεράκι ακουγόταν λουλούδι. Δεν ξέρω σίγουρα αν αξίζει για προτζεκτ.
Το κόκκινο:
Έλεγαν ότι είναι αμερικάνικο. Ούτε καν. Είχε καμμένη φλάντζα κάτι που δεν λέει πουθενά. Φτιάχτηκε??? Είχε ψιλοτρακάρει και ήταν βαμμένο και το ψυγείο του a/c κόκκινο. Ήθελε ψυγείο a/c, ξανά βάψιμο όλο εξωτερικά (είναι χάλι το βάψιμο που του χουν κάνει), τακάκια αν θυμάμαι καλά. Άνάβει το λαμπάκι του αερόσακου στο καντράν (περιστροφικός ίσως? Κάτι άλλο?) Κάποιο ωστήριο κόλλαγε και χτύπαγε. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Α ναι στο εσωτερικό το ταμπλό είδικά απ τη μεριά του συνοδηγού θέλει αλλαγή και η κεντρική κονσόλα πάει μέσα έξω (έχουν βάλει για στήριγμα το ασημί που γαίνεται στην φωτογραφία). Λείπει επίσης το κεντρικό καπάκι δίπλα στο χειρόφρενο (εκεί που βάζεις την ποτηροθήκη).
aris sr20ve:
Όποιο απ τα δύο ενδιαφέρει κάποιον ας το δει από κοντά, γιατί άλλα βλέπετε στις φωτό και άλλα θα δείτε από κοντά.
steliose36:
Καλησπέρα σε όλους!δεν ξέρω αν ανοίγω στη σωστή ενότητα το θέμα! Πρώην κάτοχος ενός BMW E36 325 με μπλόκε χωρίς σαλόνι,μόνο 2 σπάρκο και ζώνες 4 σημείων το είχα για να πηγαίνω σε καμία πίστα και για βόλτες τα τελευταία 5 χρόνια όπου το πούλησα περισυ και είπα να πάω σε κάτι οικονομικό! Έτσι κατέληξα και πήρα ένα γκολφ όπου μετά από ένα χρόνο με κίνηση στους λάθος τροχούς ξενέρωσα το έδωσα και είμαι πάλι στο ψάξιμο.Στο θέμα μας,έλεγα να ξαναπάω σε Bmw αλλά θέλω θέλω πάλι παρανομίες και μετατροπές και σκέφτομαι σοβαρά να πάρω ένα mx5 μιας και όλοι λένε τα καλύτερα για την οδηγική απολαύσει.Θελω τις συμβουλές σας...διαθέτω μέχρι 2500ε δυστυχώς όχι πολλά αλλά λόγω Τσίπρα καλά είναι :) ! Συγνώμη αν σας κούρασα
γιωργακηςmx-5nc:
Φίλε μου καλώς ήρθες! Πιστεύω πως αν ψάξεις λίγο σε αυτο το φόρουμ θα βρείς πραγματικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Όσα θέλεις να γνωρίζεις για αυτό το αμάξι και παράλληλα θα πάρεις απαντήσεις απο άτομα πολύ πιο ειδικά απο μένα με τεράστια αγάπη για το συγκεκριμένο αμάξι!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version