!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Dasimo:
Σταμάτηστε ρε το τρολινγκ... τι να πω και εγώ, ότι δεν ξέρω να αλλαζω ταχύτητες ;!;!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Manolis:
--- Quote from: Dasimo on June 02, 2016, 12:21:44 PM ---Σταμάτηστε ρε το τρολινγκ... τι να πω και εγώ, ότι δεν ξέρω να αλλαζω ταχύτητες ;!;!
--- End quote ---
Τα ζητάει και εσένα ο οργανισμός σου!Δεύτερος νισεκοκρητικός!
Dasimo:
Το δικό μου είναι το μόνο καλύτερο άλλο νισεκο.... Είναι mid, special edition πορφυρό!!!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Kostie:
Καλησπέρα σε όλους. Μου σύστησε το φορουμ ένας φιλος που είναι μέλλος. Στο επόμενο δεκαήμερο θα αγοράσω επιτέλους μετά από χρόνια (το ειχα όνειρο παντα) ένα Miata. Πολλά ερωτήματα έχουν απαντηθεί εδώ. Αυτό που θα ήθελα να μαθω είναι αν το προφιλ της αγοράς μου είναι σωστό ή αν πρέπει προσεξω κατι αλλο. Ενδιαφέρομαι για το NC 1.8 Mid (2006+). Εχω βρει και εχω δει απο κοντα διαφορες περιπτωσεις. Οι τιμές που θα παίξω είναι 6000 - 7000. Τα χιλιόμετρα που βλέπω σε αντίστοιχες περίπτώσεις παίζουν απο 80.000 και άνω.. Επειδή δεν γνωριζω καλα την αγορα σε τετοιου ειδους αυτοκινητα, θα ήθελα να μάθω αν ειναι φυσιολικές οι τιμές. Αν είναι πεσμένες για κάποιους άλλους λόγους και γενικότερα, αν σαν επιλογή είναι καλή. Προτιμώ το NC γιατι μου αρεσει εξωτερικα πιο πολυ απο τα υπολοιπα, γιατι είναι πιο ''καινουργιο'' αμαξι οποτε λογικα...καλυτερο κατασκευαστικα. Δεν είμαι ανθρωπος που ψαχνεται με την ιπποδυναμη κλπ..
Gas21:
Γεια σου φίλε .
Απ τη στιγμη που σου αρεσει και το προτιμας , το παίρνεις.
Μην πας με κριτηριο αποκλειστικα τα χιλιομετρα , βαλτα σε 2η-3η μοιρα.
Μιλάμε για αυτοκίνητο 10ετιας πλεον , οπότε προεχει να δεις την υπόλοιπη κατάσταση του όπως συντηρηση και φανοποιία.
Δες το καλα σε φανοποιο,μηχανικο κλπ , μιλα και με τον ιδιοκτητη και θα καταλαβεις πιστευω πολλά.
Με το καλό. :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version