!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (565/1050) > >>

jSkyline:

--- Quote from: ted33 on May 31, 2016, 11:13:30 AM ---Εξαρταται τι ειναι το αυτοκινητο? Ας πουμε εξωτερικα μ αρεσει πολυ το NISECO που τα βλεπω στο 8-8.5  απλα χιλιομετρα δεν θελω πανω απο 70.000

--- End quote ---
Αμα βρεις ΝΒ με κάτω απο 70.000 χλμ και σε καλή τιμη μην το πάρεις! Το πιο πιθανο είναι να ειναι γυρισμένα!

panos444:
Μάλλον για nc εννοεί. Και εκεί τα 70 είναι λίγα για μοντέλο 08. Μην το πάρεις γκρι μόνο. Δεν πετυχαίνει κανένας την βαφή και μετά το κυκλοφορεις τρικολορε. (Παθον)

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

gianic:
Αν βρεις κάτω από 120κ σε nb θα ναι σίγουρα γυρισμένα !

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

steve:

--- Quote from: panos444 on May 31, 2016, 01:42:06 PM ---Μάλλον για nc εννοεί. Και εκεί τα 70 είναι λίγα για μοντέλο 08. Μην το πάρεις γκρι μόνο. Δεν πετυχαίνει κανένας την βαφή και μετά το κυκλοφορεις τρικολορε. (Παθον)

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---
εγώ έχω 60, και πολλοί άλλοι από εδώ μέσα ακόμα λιγότερα. αν είναι δεύτερο και τρίτο αμάξι μόνο για σκ, τα χλμ είναι αντιστοίχως λίγα.

Reverant:
Και το δικό μου NB έχει λιγότερα από 120K, οπότε δεν είναι απίθανο. Αν είναι από μάντρα όμως, είναι σχεδόν σίγουρο.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version