!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
jSkyline:
Εγώ θέλω τα ξύλα του πάντως! Είναι τα πιο σκούρα με το Nardi ομως πάνω. Το αμάξι είναι γερμανικό είναι η εκδοσή memories 2 η καλύτερη εκδοση του NBFL (ποια είπαμε ειναι η καλυτερη εκδοση του ΜΧ? Για να δουμε ποιος δεν παρακολουθούσε στο μάθημα! 8) ), αν ήταν και το REM χρώμα παίζει να με βλέπατε και με 2ο ΜΧ5! Η κατάσταση του αυτοκινήτου ειναι εξαιρετική...
option-D:
Το χρώμα του είναι σε αρκετά κακή κατάσταση πάντως + ότι η πόρτα του συνοδηγού έχει μια αρκετά μεγάλη λακούβα, η οποία όμως μάλλον φτιάχνεται και χωρίς βάψιμο.
Πάρα πολλά τα χρήματα.
mx5christopher:
--- Quote from: option-D on April 17, 2016, 01:40:30 PM ---Το χρώμα του είναι σε αρκετά κακή κατάσταση πάντως + ότι η πόρτα του συνοδηγού έχει μια αρκετά μεγάλη λακούβα, η οποία όμως μάλλον φτιάχνεται και χωρίς βάψιμο.
Πάρα πολλά τα χρήματα.
--- End quote ---
που να δεις το δικο μου χρωμα... :llol:
παντως κατα την αποψη μου τα λεφτα ειναι σχετικα... εγω εδωσα για το δικο μου 3.500. για να το σουλουπωσω καπως, εδωσα:
1) δισκο-πλατω 350 (αντιπροσωπεια ξανθης, τα χουμε πει στην παρουσιαση μου γιατι πηγε τοσο ακριβα)
2) ψυγειο νερου 150
3) ρολλ μπαρ (το ξερω ειναι επιλογη, αλλα λιγο πολυ ολοι μας βαζουμε) + μονωσεις και νερα (που ακομα βαζει) 1100
4) σασμαν που θα χρειαστω θα παρει αλλα 250 ευρω
συνολο 1850, και σου λεω βγαλε ρολλ μπαρ παει στα 1250. αρα συνολο μαζι με το αμαξι 4.750
και θελω ακομα δερματα για τα καθισματα γιατι τα δικα μου ειναι φθαρμενα, θελω λαστιχα στα παραθυρα, βαψιμο και, και, και...
αν λοιπον βρεις ενα αμαξι που δεν θα εχει αυτα τα προβληματα (δυσκολο το ξερω, αλλα ας υποθεσουμε οτι το βρισκεις), γιατι να μη τα δωσεις μπαμ και να γλυτωσεις τις επισκευες;
και στο κατω κατω, το μχ δεν ειναι ενα κουβαδακι που θα σε παει απο το Α στο Β. ειναι ενα special αμαξι που ολοι μας το αγαπαμε. προσωπικα δεν εχω κλαψει ουτε ενα ευρω απο οσα εχω δωσει, γιατι το πηρα με το παραπανω σε ευχαριστηση.
δε ξερω αν το συγκεκριμενο αξιζει τα λεφτα του, απλα σας λεω τη γνωμη μου για το "πολλα λεφτα". μη πεσετε να με φατε. αγαπη μονο :tease:
gianic:
Στα 4.5 ίσως και να πουληθεί
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
tzitzo:
Εγώ πάντως το πήρα 4.300 ,με το χρώμα σε μέτρια κατάσταση.. Με όλα του τα σέρβις κτλπ. Στα λεφτά που το δίνει αυτός δε πρόκειται ποτέ να πουληθεί.. Τι να πω.. Μακάρι να το δώσει!
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version