!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
gianic:
--- Quote from: jSkyline on March 24, 2016, 11:45:41 PM ---
--- Quote from: gianic on March 24, 2016, 11:43:35 PM ---Μετα αν πας για turbo sky is the limit. :giveheart:
--- End quote ---
Αυτό ακριβώς! Πιθανον στον ουρανο θα βρεθουν τα πιστονια του NC!
--- End quote ---
Ρε φιλε τα χαμηλωμενα δεν σου αρεσουν τα κραζεις , τα βελτιωμενα δεν σου αρεσουν τα κραζεις... Ξερω ενα φορουμ που εχει ωραια τοπικ τυπου τι μουσικες ακουτε στον Μιχο και τετοια. Γιατι ασχολεισαι με την παρτη μας;;;;
LetThingsDrift:
Βλέπω κατεβάζει ομάδα μπάσκετ το φόρουμ...Ψήστε το...
Κι εγώ 1,89 και 87kg δεν έχω θέμα με τον χώρο ή την θέση οδήγησης...Κι εμένα με ταλάνιζε πολύ καιρό αυτή η σκέψη ώσπου το πρώτο mx5 που πήγα να δω, πριν καταλήξω σε αυτό που έχω τώρα, το είχε ένα παλικάρι στα ίδια κυβικά με εμένα οπότε ο οποιοσδήποτε ενδοιασμός εξαφανίστηκε αμέσως...
Από άποψη ύψους δεν θα έχεις θέμα...Με τα κιλά δεν ξέρω τι παίζει...
jSkyline:
--- Quote from: gianic on March 24, 2016, 11:47:48 PM ---
--- Quote from: jSkyline on March 24, 2016, 11:45:41 PM ---
--- Quote from: gianic on March 24, 2016, 11:43:35 PM ---Μετα αν πας για turbo sky is the limit. :giveheart:
--- End quote ---
Αυτό ακριβώς! Πιθανον στον ουρανο θα βρεθουν τα πιστονια του NC!
--- End quote ---
Ρε φιλε τα χαμηλωμενα δεν σου αρεσουν τα κραζεις , τα βελτιωμενα δεν σου αρεσουν τα κραζεις... Ξερω ενα φορουμ που εχει ωραια τοπικ τυπου τι μουσικες ακουτε στον Μιχο και τετοια. Γιατι ασχολεισαι με την παρτη μας;;;;
--- End quote ---
Γιατι δε με θελουν ουτε εκει! Λενε πως εξαιτίας μου εχουν μαζευτει κάτι βλαμμενοι εκεί μετά το κράξιμο μου και δεν θελουν και εμενα!
Ελα back to topic!
@Ozymandias το 2λιτρο που σε ενδιαφερει κατα κύριο λογο είναι οντως ενα σβέλτο αμάξι εντάξει δεν θα γίνεις ουτε Drift King, ουτε ο Αρχοντας του Φαναριου, αλλα γενικά θα χαρεις και παντιλικακια και θα πατησεις και κανενα rallye ΦΠΕ στο φαναρι που θα νομιζει οτι εισαι 18αρης και οτι σε εχει για πλακα!
kostasmito:
--- Quote from: Dasimo on March 24, 2016, 10:34:12 PM ---
--- Quote from: Ozymandias on March 24, 2016, 07:25:54 PM ---Λοιπον, την καλησπερα μου και απο εμενα.....
Στα πλαισια μιας κρισης μεσης ηλικιας ζαχαρωνω ενα Roadster, οποτε το ΜΧ5 αυτοματα μπαινει με αξιωσεις σε οποια κουβεντα. Για καποιο καιρο θα ειναι το κυριο αυτοκινητο μου, οποτε δεν ειναι για επεμβασεις.
Σκεφτομαι για το NC (Κατα προτιμηση μετα το facelift) στα 2.0lt στην εκδοση με το 6αρι κιβωτιο, το μπλοκε διαφορικο κτλ κτλ, κατα προτιμηση το RC.
To ερωτημα που σας θετω ειναι υπαρχει θεμα υψους; Ειμαι 1,86-1,88 και αρκετα μεγαλοσωμος 115+ kg Eχω ακουσει πολλες αποψεις επ'αυτου, απο το οτι ειμαι μια χαρα, μεχρι το οτι θα χτυπαω στην οροφη σε καθε λακουβα
--- End quote ---
Είμαστε ακριβώς ίδια κατηγορία, αγόρασε το ! Απλά το face lift εχει ρύθμιση ύψους που μαλλον ειναι κακό για εμάς. Πάρε το pre
Sent from my iPad using Tapatalk
--- End quote ---
Στα Fl και σε όσα έχουν ρύθμιση ύψους, ναι μεν το κάθισμα είναι λίγο πιο ψηλά, αλλά το έδρανο του καθίσματος μπορεί να κατέβει ομοιόμορφα κατά 1cm ή να κατέβει το πίσω μέρος μέχρι το πάτωμα. Και στις δύο περιπτώσεις η "μοντα" είναι 100% αναστρέψιμη και χωρίς να μπλέκεις με βάσεις κτλ.
@Ozymandias είμαι 1.86 με μεγάλα πόδια-κοντό κορμό, έχω κατεβάσει το κάθισμα 1cm και οδηγάω σχετικά άνετα με κράνος και κλειστή την οροφή. Από την άλλη, πέρυσι που είχα φτάσει τα 105kg έπεφτε πολύ στρίμωγμα και δεν βολευόμουν με τίποτα.
sotos:
--- Quote from: nmwisima on March 23, 2016, 04:18:47 PM ---
--- Quote from: jSkyline on March 23, 2016, 04:14:13 PM ---
--- Quote from: nmwisima on March 23, 2016, 02:41:54 PM ---Να προσεξεις οτι δεν εχει 120 αλογα και να διαβάσεις το νημα με τις γενιές, προκειμένου να δεις γιατί μια κακη επιλογή.
--- End quote ---
A. σου ερχεται νεο πελατακι ρε! Εχει να πάρει καγκουροπραγματα αυτός απο εσενα!!! Μάχη θα γινει!!! Φαντάζομαι και τον ιδιοκτητη του αμαξιου της αγγελίας πρεπει να τον ξερεις... Το βλεπω πολυ JDM as fuck το αμάξι!
--- End quote ---
Αποκλείεται. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι το πρωην του Κεχρη. Αρνούμαι να εξυπηρετησω, δε σώζεται μς τίποτα.
--- End quote ---
Ολα σωζωνται και για ολα υπαρχει ο καταλληλος ιδιοκτητης.Απλα το συγκεκριμενο ισως να χρειαστει περισσοτερα λεφτα και κοπο για αναστηλωση.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version