!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (555/1050) > >>

jSkyline:
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο το αν χωράς... Αλλά και πόσο καλή ορατότητα έχεις. Είμαι 1.90 χωράω άνετα σε ΝΒ είτε με ΗΤ είτε με κουκούλα. Το πρόβλημα όμως είναι όταν θέλω να δω ένα φανάρι που στραβολεμιαζω. Επίσης σε οδήγηση 1+ ώρας πιάνεται η μέση μου και το παθαίνω από τότε που ήμουν 22 οπότε δε φταίνε τα γεράματα!

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Dasimo:

--- Quote from: Ozymandias on March 24, 2016, 07:25:54 PM ---Λοιπον, την καλησπερα μου και απο εμενα.....

Στα πλαισια μιας κρισης μεσης ηλικιας ζαχαρωνω ενα Roadster, οποτε το ΜΧ5 αυτοματα μπαινει με αξιωσεις σε οποια κουβεντα. Για καποιο καιρο θα ειναι το κυριο αυτοκινητο μου, οποτε δεν ειναι για επεμβασεις.

Σκεφτομαι για το NC (Κατα προτιμηση μετα το facelift) στα 2.0lt στην εκδοση με το 6αρι κιβωτιο, το μπλοκε διαφορικο κτλ κτλ, κατα προτιμηση το RC.

To ερωτημα που σας θετω ειναι υπαρχει θεμα υψους; Ειμαι 1,86-1,88 και αρκετα μεγαλοσωμος 115+ kg Eχω ακουσει πολλες αποψεις επ'αυτου, απο το οτι ειμαι μια χαρα, μεχρι το οτι θα χτυπαω στην οροφη σε καθε λακουβα

--- End quote ---
Είμαστε ακριβώς ίδια κατηγορία, αγόρασε το ! Απλά το face lift εχει ρύθμιση ύψους που μαλλον ειναι κακό για εμάς. Πάρε το pre

Sent from my iPad using Tapatalk

Ozymandias:
Αλλη μια ερωτηση που ηθελα να κανω.....

Ποσο γρηγορο ειναι το MX5 στο τελος της ημερας; Τα προηγουμενα αυτοκινητα που ειχα ηταν ενα Mini Cooper, ενα Cooper S και ενα Audi A3 1.8TFSi

Συγκριτικα που στεκεται το Μιατι; Θα πρεπει να κοιταξω για compressor ή καποιο light τουρμπο;

Θα προτιμουσα ισχυ/ γρηγορη αποκριση απο χαμηλα

lordin:

--- Quote from: Ozymandias on March 24, 2016, 10:52:02 PM ---Αλλη μια ερωτηση που ηθελα να κανω.....

Ποσο γρηγορο ειναι το MX5 στο τελος της ημερας; Τα προηγουμενα αυτοκινητα που ειχα ηταν ενα Mini Cooper, ενα Cooper S και ενα Audi A3 1.8TFSi

Συγκριτικα που στεκεται το Μιατι; Θα πρεπει να κοιταξω για compressor ή καποιο light τουρμπο;

Θα προτιμουσα ισχυ/ γρηγορη αποκριση απο χαμηλα

--- End quote ---

Πιστεύω ότι το 2.0 δεν θα σε απογοητεύσει..

Reverant:
Το 2.0 σε "εργοστασιακή μορφή" θα σε απογοητεύσει πλήρως. Με ένα turbo όμως γίνεται ρουκέτα λόγω χαμηλού βάρους.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version