!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (553/1050) > >>

nmwisima:

--- Quote from: Giorgos mx5 on March 23, 2016, 05:36:17 PM ---Παιδιά σας έγραψα ένα μήνυμα επάνω, στο club γράφτηκα επειδή θέλω να αποκτήσω ένα mx5 θέλω να μάθω τα θετικά και τα αρνητικά του μχ5 και ρώτησα αν μπορεί κάποιος και γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο αμάξι  να μου το πει  διότι θέλω να κάνω μια σωστή αγορά και να μην μπλέξω σε περιπέτειες

--- End quote ---

Ε, και μεις σου απαντάμε.

Μακριά από το κάθε ΝΒ 1.6 κατά τη γνώμη μου, και ακόμα περισσότερο από το συγκεκριμένο.

Το είχε ένας που έλεγε ότι είναι ΣΛΑΜΙΝΤ ΚΙΝΓΚ με λατήρια χαμηλώματος και ΣΤΑΝΣ με 15χ6,5 ζάντες και ΝΤΡΙΦΤ ΚΙΝΓΚ με 1.6 μοτέρ χωρίς μπλοκέ.

Έχει κόψει το καπό, έχει βάλει ένα μουφα ρολμπαρ και δεν έχω ιδέα τι άλλο έχει κάνει.

Αν πιστεψουμε τα λεγόμενά του πάντως, το έλιωνα παντου και πάντα γιατί ήταν χεράς.

Δες το αφού σ αρέσει όμως, αυτή ειναι η πιο καλή λύση :exaclty:

Skyggedans:

--- Quote from: nmwisima on March 23, 2016, 10:00:34 PM ---
Ε, και μεις σου απαντάμε.

Μακριά από το κάθε ΝΒ 1.6 κατά τη γνώμη μου, και ακόμα περισσότερο από το συγκεκριμένο.

Το είχε ένας που έλεγε ότι είναι ΣΛΑΜΙΝΤ ΚΙΝΓΚ με κομμένα ελατήρια χαμηλώματος και ΣΤΑΝΣ με 15χ6,5 ζάντες και ΝΤΡΙΦΤ ΚΙΝΓΚ με 1.6 μοτέρ χωρίς μπλοκέ.

Έχει κόψει το καπό, έχει βάλει ένα μουφα ρολμπαρ και δεν έχω ιδέα τι άλλο έχει κάνει.

Αν πιστεψουμε τα λεγόμενά του πάντως, το έλιωνα παντου και πάντα γιατί ήταν χεράς.

Δες το αφού σ αρέσει όμως, αυτή ειναι η πιο καλή λύση :exaclty:

--- End quote ---

Φιξντ, εξ' ου και το ΣΤΑΝΣ  :good:

tzitzo:
Σλαμιντ κινγκ,λοου λαιφ και οπως ειχε πει και ο ιδιος "και το επομενο μονο time attack" .. :llol: :llol: :llol: :llol:

heras:
Παιδια δεν θελω να κανω το δικηγορο κανενος αλλα ρωτησε ενα νεο μελος για ενα αυτοκινητο και απαντησατε με καποιους δικους σας κωδικες νοηματικης, αγνωστους στους περισσοτερους απο μας

Δεν μπορειτε δηλ να πειτε 1-2 λογια για το αμαξι, τι στο καλο εχει ??

Παρατηρω οτι τελευταια γινεται συχνα αυτο και περα του οτι κατανταει εκνευριστικο, χαλαει τελειως και το τοπικ το οποιο ειναι σχεδον αδυνατον να διαβαστει απο καποιον και να βγαλει καποιο νοημα

Καποια πραγματα θα μπορουσαν να ειπωθουν στο chat μεταξυ σας για να μπορουμε να συμμετεχουμε και αλλοι στη συζητηση

tzitzo:
Νομίζω ο Αχιλλέας από πάνω είπε τι είχε όταν το είχε ο προηγούμενος. Για τον τωρινό ιδιοκτήτη δε ξερω τι έχει αλλάξει.. Βλέπεις όμως για αρχή , κομμένο καπό, ένα μουφα rollbar καταλαβαίνεις αρκετά νομίζω.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version