!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (552/1050) > >>

nmwisima:

--- Quote from: jSkyline on March 23, 2016, 04:14:13 PM ---
--- Quote from: nmwisima on March 23, 2016, 02:41:54 PM ---Να προσεξεις οτι δεν εχει 120 αλογα και να διαβάσεις το νημα με τις γενιές, προκειμένου να δεις γιατί μια κακη επιλογή.

--- End quote ---
A. σου ερχεται νεο πελατακι ρε! Εχει να πάρει καγκουροπραγματα αυτός απο εσενα!!! Μάχη θα γινει!!! Φαντάζομαι και τον ιδιοκτητη του αμαξιου της αγγελίας πρεπει να τον ξερεις... Το βλεπω πολυ JDM as fuck το αμάξι!

--- End quote ---
Αποκλείεται. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι το πρωην του Κεχρη. Αρνούμαι να εξυπηρετησω, δε σώζεται μς τίποτα.

jSkyline:

--- Quote from: Skyggedans on March 23, 2016, 04:06:16 PM --- Το συγκεκριμένο είναι γνωστό στη μιατοκοινωνία.

--- End quote ---
Aμα είσαι μέλος του stance crew, yo, yolo, jdm as fuck κτλ τα ξέρεις αυτά... Εμεις οι ασχετοι παλι οχι !!! :P

--- Quote from: nmwisima on March 23, 2016, 04:18:47 PM ---Αποκλείεται. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι το πρωην του Κεχρη. Αρνούμαι να εξυπηρετησω, δε σώζεται μς τίποτα.

--- End quote ---
Όλα τα αμάξια έχουν μια δεύτερη ευκαιρία! Εδώ το δικό σου NBFL ξαναέγινε όμορφο!

option-D:

--- Quote from: Giorgos mx5 on March 23, 2016, 03:38:40 PM ---http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7500697/

--- End quote ---

AAAAAAAAAAAXAXXXAXXAX  :hilarious: :hilarious: :hilarious:
Όχι αυτό ρε παιδιά, ακόμα να το πατήσει η πρέσα να τελειώνουμε;  :llol:

Giorgos mx5:
Παιδιά σας έγραψα ένα μήνυμα επάνω, στο club γράφτηκα επειδή θέλω να αποκτήσω ένα mx5 θέλω να μάθω τα θετικά και τα αρνητικά του μχ5 και ρώτησα αν μπορεί κάποιος και γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο αμάξι  να μου το πει  διότι θέλω να κάνω μια σωστή αγορά και να μην μπλέξω σε περιπέτειες

tzitzo:
Του bill το αυτοκίνητο γαμ@ει.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version