!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (56/1050) > >>

jSkyline:

--- Quote from: Akis_theo on July 15, 2013, 10:59:01 PM ---Παιδιά μια ερωτηση που ισως φανει χαζη αλλα μολος ειδα ενα βιντεο και σκαλωσα το mk3  δεν εχει ηλεκτρικη οροφη??? Μιλαω για το σοφτ τοπ παντα

Στάλθηκε από το GT-I9305 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

--- End quote ---
Tι να την κανει ? Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω εστω ενα θετικο της ηλεκτρικης μαλακης οροφης σε αυτο το αμαξι!

perlas:
πηγα σημερα μια βολτα απο διαφορες μαντρες.εκλαψα παιδια... αν καποιος θελει να πουλησει αυτοκινητο 10ετιας,ΜΑΚΡΥΑ..

sebastian:
Απο περιεργια, τι προσφορες σου εκαναν?

perlas:
δεν εκαναν! απλα δεν περνουν 10ετιας και 1800.τουλαχιστον μου ειπαν οτι το ζηταω πολυ λογικα χρηματα...ειδωμεν....

ELTASSOS:

--- Quote from: perlas on July 16, 2013, 02:17:14 PM ---δεν εκαναν! απλα δεν περνουν 10ετιας και 1800.τουλαχιστον μου ειπαν οτι το ζηταω πολυ λογικα χρηματα...ειδωμεν....

--- End quote ---

δεν καταλαβαινω το σκεπτικο τους (των μαντραδων).
Δεν εχεις τεκμηριο μεγαλο, τελη υποφερτα, φορος πολυτελειας δεν υφισταται, τιμη λογικη, κοστη χρησης και συντηρησης λογικα,....ειναι ενα αμαξι καπως επιθυμητο (ολα τα μχ5 ειναι...και ιδιαιτερα το δικο σου που ειναι και απο τα ομορφα)

βρε μπας και δεν εχουν λεφτα μετρητα να σου δωσουν (η δεν θελουν) και λενε "φιδια" για ξεκαρφωμα?..
δηλαδη,  αν τους ζηταγες ανταλλαγη με ενα 2λιτρο  σουμπαρου 10-ετιας θα σε διωχνανε παλι?...η θα σου ελεγαν φερτε κυριε  και 2 χιλιαρικακια και κατι θα γινει, να πιουμε και καφε,  να τα πουμε, σας θελουμε πελατη κλπ?...το δοκιμασες αυτο?

Εσυ τι τιμη περιμενες να ακουσεις απο τον μαντρα?....
δεν μπορει, κατι θα ειχες στο μυαλο σου σαν κατωτερη τιμη (αν θες μας λες)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version