!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Dasimo:
το nc έχει ABS τελευταίας γενιάς και η συμπεριφορά του είναι άψογη, σε παλαιότερα όμως μοντέλα έπιανε πολύ πιο νωρίς με πολύ πιο αργές αντιδράσεις με ότι αυτό συνεπάγεται.
sotos:
Λογικο απο γενια σε γενια να υπαρχει βελτιωση....
jSkyline:
Αbs μέχρι 3ης γενιάς δλδ 96-97 όντως μπορεί να είναι επικίνδυνα, από εκεί και μετά όμως βοηθούν πραγματικά τον οδηγό.
Sent from my HTC One ME
heras:
Εμενα μ εχει σωσει αρκετες φορες...ειναι πολυ σημαντικο να εχεις τιμονι και να μπορεις ν αλλαξεις πορεια. Δεν το θεωρω κακο το abs στο na. Ασφαλως βοηθαει και το να εχει κανεις καλα λαστιχα
jSkyline:
Βαγγέλη ακόμα και τα παλια ABS δεν ηταν τραγικά, σε κάποια ανάλυση που μου είχε κάνει παλιοτερα ένας μηχανολόγος φίλος μου εξηγούσε οτι το μεγαλύτερο μειονέκτημα τους ήταν οτι απλά μετά απο 2-3 συνεχόμενες χρήσεις του ABS αρχιζε να υπολειτουργεί και να σε αφήνει εκτεθειμένο, καποιες φορές επίσης μετέφερε λάθος αισθηση στον οδηγό. Δεν θυμάμαι στο 100% την ανάλυση του πάντως τουλάχιστον σαν βάση μου είχαν ακουστεί πολύ λογικά τα οσα μου είχε πεί. Αμάξι με ABS μετά το 2001 μου έλεγε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να φρενάρει χειρότερα από κάποιο άλλο χωρίς ABS.
Στο ΜΧ εμένα σπάνια επεμβαίνει και κυρίως όταν ο δρόμος είναι σε κακή κατάσταση, γενικά δεν έχω κάποιο παράπονο, δεν ξέρω αν θα με απογοήτευε σε ένα time attack ας πουμε, αλλα δεν με ενδιαφέρει κιολας, ακόμα και σε περιπτώσεις εσκεμμένης πλαγιολίσθησης δεν ένιωσα ποτέ οτι το αμάξι δεν αντιδρά οπως πρέπει.
Αν θυμάμαι καλά ο @option-D στο ΝΒ του έλεγε πως το ABS δεν δουλευε σωστά.
Γενικά είμαστε off topic πάντως
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version