!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
sotos:
Καλοριζικο και απο δω τρελοκομειο!οτιδηποτε χρειαστεις μου λες!!
mechanic:
Καλημερα παιδες,
χθες ταξιδεψα (με τρενο) μαζι με τα περιμενε κτλ πηγαινε-ελα κοντα στις 19 ωρες, τεραστια ταλαιπωρια, δεν πηρα καποιο απο τα αλλα αμαξια μου μονο και μονο γιατι ηταν ολα "κανονισμενα" και απλα πηγαινα να παρω το αμαξι και να φυγω.
Δυστηχως ομως καποια humanoid things ανεξαρτητως μορφωσης/κοινωνικου επιπεδου την ευγενια τη θεωρουν "αδυναμια". Ενω λοιπον το αμαξακι που βρηκα ηταν απλα εξαιρετικο και σαν εκδοση (2.lt NC face lift, full option) αλλα και σε πραγματικα αριστη κατασταση. Oμως ο "κυριος+κυρια" εκτος οτι αλλαξανε την ηδη προσυμφωνημενη τιμη, αποκαλυφθηκε οτι χρωστανε + ακροβατουν στα ορια της νομιμοτητας και σε ελευθερη μεταφραση προσπαθησαν να με μπλεξουν...
Κοινως γαμωτο το κερατο μου :tanevramou: >:a
Οτι αμαξι εχω δει μεχρι στιγμης ειτε ειναι ενα καλογυαλισμενο παρταλι, ειτε αν ειναι οκ το αμαξι καποια αλλη παγιδα ελοχευει.
Τεσπα...
Ειληκρινα θα επαιρνα τωρα το το 2λτ ND (λεω 2λτ γιατι θελω να εχει μπλοκε και μια ικανη ροπη που να ταλαιπωρει κατα βουλιση τις πισω ροδες οταν οι μπροστα ειναι σε γωνια ).
Αλλα λογω δουλειας και οχι μονο, εχω σαν αρχη ποτε να μην αγοραζω πρωτοπαρουσιαζομενο μοντελο, τουλαχιστο οχι μεχρι να μαθω τι αλλαγες προκειται να υπαρξουν. Για αυτο και δεν προχωραω το θεμα με ND (ειναι πολυ νωρις ακομα) και ψαχνω για καμια NC facelift 2λτ τη φουλ εκδοση ή κατα μεγαλη παραδοχη καποιο ψαγμενο/προσεγμενο 18αρι.
Dasimo:
Καλή επιτυχία στην αναζήτηση σου. Εύχομαι να βρεις το NC των ονείρων σου.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
nmwisima:
--- Quote from: mechanic on March 01, 2016, 09:45:04 AM ---και ψαχνω για καμια NC facelift
--- End quote ---
Τάσσο;
mechanic:
--- Quote from: Dasimo on March 01, 2016, 10:33:55 AM ---Καλή επιτυχία στην αναζήτηση σου. Εύχομαι να βρεις το NC των ονείρων σου.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
--- End quote ---
Σε ευχαριστω :)
αν και εχω απαγοητευτει τοσο που μαλλον με βλεπω απλα να περιμενω μεχρι να μαθω τι αλλαγες (για ουσιαστικες μιλαμε και οχι εξοπληστικα ή εμφανησιακα θεματα εκει δε με νοιαζει) θα γινουν στο ND ειτε επισημα ειτε ανεπησιμα και τοτε θα προχωρησω για ND...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version