!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (539/1050) > >>

gianic:
700.000χλμ ε.
Μαλλον πρεπει να το εκανε taxi ο τελευταιος ιδιοκτητης.

MaKiS_:
Το πιο ενδιαφέρον είναι η εξήγηση που δίνει ο (σημερινός) ιδιοκτήτης για τις 700,000 km....
Πίστευα (όπως όλοι μας) πως πρόκειται για λάθος κατα τη πληκτρολόγηση, όμως ο Αλέξανδρος μου εξήγησε οτι... το έγραψε για πλάκα...!  :???: ::-

Gas21:
Μπορεί να μην ξερει πόσα εχει  .

mechanic:
Καλησπερα παιδια,
κατ'αρχην να σας ευχαρηστισω ακομα μια φορα για την καλη σας διαθεση να με βοηθησετε και που ανεχτηκατε τις χαζες ερωτισεις μου (μεσα απο εσας ξεκινισα να μαθαινω το 5αρι).
Μετα απο πολυ ψαξιμο και μερικες απαγοητευσεις οταν πηγα να δω απο κοντα αμαξια (καμια σχεση με τις φωτος), απεριψα το NB sporty που εψαχνα αρχικα (το "γιατι" εχει ενδιαφερον αλλα δεν θελω να σας κουρασω) και κοιταγα για ND 2lt που ειναι ολοκληρωμενο (μπλοκε, κτλ) αλλα επειδη εδω και χρονια εχω μια παγια αρχη να μην παιρνω ποτε πρωτοπαρουσιαζομενο μοντελο στην αγορα, σε συνδιασμο με μια περιπτωση που βρεθηκε 99% την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα NC facelift (η φουλ εκδοση με 6αρι/μπλοκε/ρεκαρο κτλ) στα 16Κ που βρηκα.
Δεν σας κρυβω οτι εχω μια ευχαριστη αγωνια :)  και αν τυχον το αμαξι ειναι καθαρο τοτε συντομα θα μπορω να γινω μελος της πολυ ομορφης παρεας σας.

saldale:
Σε αυτά τα λεφτά, μπορείς να δεις και το δικό μου.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version