!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
jSkyline:
Πάντως στη φωτογραφία φαίνεται να έχει μια βαμμένη πόρτα συνοδηγού και κάποτε λογικά φορούσε και ΗΤ!
nmwisima:
Εγω το δικο μου με λιγότερα χιλιόμετρα και αποδεδειγμενα πεντακάθαρο, χωρις ομως να είναι τοσο καλη έκδοση (αρα με μετρια κουκούλα, μέτριο εξωτερικά, χωρις μπεζ εσωτερικό) το πηρα 2750 και εχω δωσει ηδη αλλα 500 για μαζεματα σερβις και θελει αλλα 500 χοντρικα (μιλαμε για μεγαλο σερβις, βαλβολινες, φιλτρα, μπουζια, ψυγειο, συμπλεκτη)
Αν εκανα και ενα ολικο βαψιμο, θα εδινα αλλα 1000,σωστα;
Αρα μανι μανι παμε στα 4750 ευρώ.
Συνεπώς για το αριστο, οπως διαφημιζεται, πράσινο τοσα θα εδινα μαξ.
giannisnaoussa:
Το συγκεκριμενο ειναι οπως ειπωθηκε κ παραπανω πολλα χρονια πανω απο 4 ισως κ 6 πωλειται σε μια μαντρα κ καθεται τοσα χρονια ακινητο με οτι αυτοσυνεπαγεται... κ ειναι ξαναβαμενο στο πρασινο του ΝΒ , φιλος φιλου πηγε με 4500 μετρητα κ του πε ο μαντρας φυγε..
jSkyline:
Για ένα μαντρα αμάξι που έκατσε πάνω από χρόνο είναι άχρηστο! Αυτός μάλλον το αγαπάει! Μου θυμίζει τα άλλα 2 ΜΧ5 που είχαν μείνει εδώ στο Γαλάτσι καμία 10ετια!
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
heras:
Ναι Γιαννη θα λες ενα χρυσαφι στη Γαλατσιου...απ τις αρχες του 2000 ηταν εκει :angel:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version