!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (522/1050) > >>

selito:

--- Quote from: georgep800 on February 09, 2016, 11:04:07 PM ---
--- Quote from: selito on February 09, 2016, 10:00:31 PM ---
--- Quote from: Skyggedans on February 09, 2016, 09:40:43 PM ---
 Όχι ρε, καλοσυντηρημένο NCfl, με λίγα χιλιόμετρα, μαύρο ή λευκό πέρλα, με ταμπά soft top και εσωτερικό.

--- End quote ---

Ευκολο...αν ζητουσε ΝΙΣΕΚΟ θα δυσκολευόταν να βρει

--- End quote ---

Όσο και να δυσκολευτεί, αξίζει να ψαχτεί αρκετά και να πάρει την καλύτερη έκδοση που βγήκε ποτέ για NC! Την έκδοση NISEKO!!! :coolio:

--- End quote ---
Έχω 4Κ ζεστά, πριν λίγο βγήκαν απ'τον φούρνο...μπορώ να γίνω και εγώ ένας χαρούμενος ιδιοκτήτης αυτής της καταπληκτικής έκδοσης??? :P

tzitzo:
Λύσσα κατάντησε.
Το καταλάβαμε ότι η έκδοση Nisekο είναι η καλύτερη έκδοση που βγήκε ποτέ!! Σούπερ ουαου!!

georgep800:

--- Quote from: selito on February 09, 2016, 11:55:02 PM ---
Έχω 4Κ ζεστά, πριν λίγο βγήκαν απ'τον φούρνο...μπορώ να γίνω και εγώ ένας χαρούμενος ιδιοκτήτης αυτής της καταπληκτικής έκδοσης??? :P

--- End quote ---

Άμα τα 4Κ είναι καυτά, σου δίνω τον μπροστά προφυλακτήρα όπως είναι μαζί με όλα τα παρελκόμενα που έχει επάνω. Έτσι για να είναι και δίκαιο το deal! 8)

--- Quote from: tzitzo on February 10, 2016, 12:12:44 AM ---Λύσσα κατάντησε.
Το καταλάβαμε ότι η έκδοση Nisekο είναι η καλύτερη έκδοση που βγήκε ποτέ!! Σούπερ ουαου!!

--- End quote ---

Καλά αυτό είναι δεδομένο. Ο λόγος γίνεται γιατί όλοι θέλουν μια τέτοια έκδοση! :coolio:

dimitrisz:
εγω δεν θελω, μια χαρα ειναι και το απλο.

και για τον οποιονδηποτε καλυτερα εστω και ενα nc παρα καθολου mx5

selito:

--- Quote from: georgep800 on February 10, 2016, 12:24:15 AM ---

Άμα τα 4Κ είναι καυτά, σου δίνω τον μπροστά προφυλακτήρα όπως είναι μαζί με όλα τα παρελκόμενα που έχει επάνω. Έτσι για να είναι και δίκαιο το deal! 8)

--- End quote ---

Cooool, πάντα ηθελα να φτιάξω έκα τραπεζάκι υποδοχής με μούρη απο αυτοκίνητο!  :coolio:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version