!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (511/1050) > >>

selito:
Ο συνδυασμός των φράσεων "πολύ λίγα χλμ" και "ευκαιρία" σε αγγελία μαντρά για μένα είναι τεράστιο μείον.

Προφανώς δεν χάνεις κάτι να πας να το δεις, αλλά είμαι σίγουρος πως μπορείς να βρεις και καλύτερο.

Dasimo:
Πάντως έχω την αίσθηση ότι το ίδιο αμάξι πουλιόταν και από ιδιώτη πριν από καιρό ελαφρά φθηνότερα. Μάλλον το χαρισε στην μάντρα και μάλιστα είχε τα ίδια χιλιόμετρα που αναφέρονται και στον Μπητρο. Δεν χάνεις τίποτα να το δεις και δεν σου κρύβω τα δέρματα και το dsc αξίζουν. Εντάξει πάντως υπολογιστή ταξιδιού και 17αρες δεν παιζουν

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Gas21:
Του 09 high με μπλοκε και αρκετα εξτραδακια φαινεται καλη επιλογη.
Δε μ αρεσει που το παστωσε στη σιλικόνη αλλα ετσι κανουν .

Τα χιλιομετρα αααν μπορεσεις να τα επαληθευσεις καλο θα ήταν.
Το 2012 μια βολτα απ το Κερατσίνι και τις μαντρες του μου ειχε αφησει τραυματικές εμπειρίες.
Παραλιγο θα παιρνα ΝΙΣΕΚΟ που  υποτιθεται ειχε 42000.
Στη μαζντα βεβαια που πηγα με τον αριθμο πλαισιου του,
 μου ειπαν οτι το 2009 που ηταν το τελευταίο σερβις του σε αντιπροσωπεία ειχε 78000 χλμ ..ψαξτο καλα.

Επισης επειδη ειχα μιλησει και με τον ιδιοκτητη του ΜΧ5 ειχε συνεννοηθει με το μαντρα να τα ριξουν γιατι κι εκεινος στην αγγελια το ειχε με γυρισμενα και μαλιστα με διαφορετικο νούμερο κιολας ο βλακας.

selito:

--- Quote from: Dasimo on February 03, 2016, 03:06:29 PM --- δεν σου κρύβω τα δέρματα και το dsc αξίζουν.
--- End quote ---

Δεν έχει DSC

Dasimo:
Παράξενο... Νομιζα ότι ότι είχε δέρματα και θερμαινόμενα καθίσματα ήταν παρά εισαγωγή με DSC...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version