!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
iliasfyntanidis:
Πολύ μου αρέσουν τα post που δίνουν ελπίδα.
anvas94:
+1 ^ . Εύχομαι καλοταξιδα και απροβλημάτιστα και στους 2!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aristotelis:
--- Quote from: NHZ on January 29, 2016, 10:36:42 AM ---
--- Quote from: Aristotelis on January 28, 2016, 01:29:32 PM --- Μεγειά..... :good: και όπως σου είπα..... Ότι θέλεις στον Χάρη. Δίπλα στο σπίτι σου είναι και θα γνωρίσεις τα παιδιά εκεί πάνω.... Καλή διασκέδαση, και με προσοχή στην αρχή μέχρι να το συνηθίσεις.... :giveheart:
--- End quote ---
Αν και ο Άρης μου έδωσε το τηλ του Χάρη, μήπως θα μπορούσατε να μου περιγράψετε που είναι; Να μην τον παίρνω τηλεφωνο και τον κατεβάζω από τη ράμπα :)
--- End quote ---
Εσωτερική Περιφερειακή Θεσσαλονίκης
MiataHouse Στέλιος Φαχουρίδης
https://goo.gl/maps/1AYrcDfusmp
Εκεί είναι..... Απλά το σημείο στο χάρτη, έχει το όνομα του παλιού ιδιοκτήτη του συνεργείου.
epicWin:
--- Quote from: giannisnaoussa on January 29, 2016, 11:42:42 AM ---@NHZ καλοταξιδο φιλε!! να σου πω την αληθεια το σκεφτηκα κ γω για το συγκεκριμενο για λιγο γιατι φαινοτανε πολυ καλο γιατι δεν εβρισκα ενα σωστο ΝΑ ..
@poularas φιλε κ απο μερια μου go for it! Να σου δωσω ενα προσωπικο παραδειγμα, το 2011 ξαναεδωσα πανελληνιες κ ταυτοχρονα εκανα τα χαρτια μου για μια σχολη στην Ιταλια για σχεδιασμο αυτοκινητου ονειρο ζωης να γινω σχεδιαστης αυτοκινητων (ιδιωτικη σχολη ,25 ατομα περνουν τη χρονια) , οταν βγηκαν οι βασεις περασα αστυνομια κ την ιδια μερα ελαβα μαιλ οτι περασα κ με δεχοντε Ιταλια.
Η λογικη ελεγε να πηγαινα αστυνομια μιας κ δεν ειχα τα 10.000 το χρονο για τα διδακτρα (δλδ 30.000 στα 3 χρονια) συν η ζωη εδω συν οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις τετοια δουλεια ( με το ζορι 3-4 ατομα θα βρισκανε δουλεια στο τελος μου ειπαν) , επισης οι περισσοτεροι μου λεγαν να διαλαξω αστυνομια , σιγουρα λεφτα σιγουρη δουλεια νωρις συνταξη μπλα μπλα, η καρδια ομως επελεξε το ονειρο κ ομως με μεγαλες θυσιες απο μενα κ την οικογενεια μου ( κερδισα κ μια μικρη υποτροφια) πουλησα κ το ΝΒ μου που αγαπουσα , τελικα μετα απο 4 χρονια τελειωσα κ βρηκα κ μια πολυ καλη δουλεια αμεσα ειμαι πλεον σχεδιαστης αυτοκινητων κ ειμαι νομιζω ο μονος απο τη χρονια μου που βρηκα δουλεια , μερικοι 5-6 βρηκαν πρακτικη μεχρι στιγμης ...
Το ποιντ μου ειναι οτι go for it!! δεν πρεπει να εχεις αποθημενα απο τη ζωη μια την εχουμε κ ειναι κ μικρη.. Κανε πολυ καλη ερευνα αγορας ( θα σου παρει καιρο) βρες ενα αυτοκινητο που να μην θελει τιποτα αρχικα να σου δωσει μερικους μηνες αερα πριν ξεκινησει να ζηταει γιατι θα ζητησει , αυτοκινητο ειναι.. :gl:
σορρυ για το τεραστιο ποστ.... ελπιζω να μην φαω κανα ΒΑΝ ... :angel:
--- End quote ---
Συγχαρητήρια φίλε. Αυτό είναι το πνεύμα. Εύχομαι καλή πρόοδο και να είσαι σίγουρος οτι ΝΒ κλπ θα ξαναέρθουν στα χέρια σου, οι επιλογές και ειδικά σε τέτοια ηλικία δεν επιστρέφουν.
giannisnaoussa:
Να σαι καλα φιλε @epicWin σ ευχαριστω! Ηδη σε λιγες μερες αν πανε ολα καλα ερχεται ενα ΒRG ΝΑ :exaclty:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version