!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Aristotelis:
--- Quote from: NHZ on January 28, 2016, 12:31:42 AM ---Λοιπόν, αύριο πρωί, πάω να δω το πιθανό πρώτο μιάτα μου το οποίο είναι αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6995082/
Από ότι καταλαβαίνω είναι ΝΒ και όχι ΝΒFL, σωστά;
Να είναι καλά ο nmwisima που βρήκε τηλέφωνα από φίλο (σας ευχαριστώ και τους δύο) για συνεργείο στα Γιάννενα για τον έλεγχο (αν το πάρω θα χρειαστώ και στοιχεία για τη Θεσσαλονίκη!)
Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πρεπει να προσέξω αύριο; Έχω ξαναγοράσει μεταχειρσμένο (samurai & cinquecento), ρωτάω για κάτι ιδιαίτερο που αφορά το μιάτα.
Να δω πως θα κοιμηθώ το βράδυ...ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και αύριο, μέσα από τα αγροτικά μπλόκα, να το ανεβάσω Θεσσαλονίκη.
ΥΓ: Θα το κυκλοφορώ κάθε μέρα περιφερειακό και ίσως λίγη πόλη. Τώρα κυκλοφορώ με το φιατ. Τα έβαλα κάτω. Η λογική λέει φίατ. Και από ευκολία κίνησης και από κόστος, ακόμα και λόγω θέσεων (έχω 2 κόρες, σχολεία, αθλήματα κτλ που κάποιες φορές μεταφέρω). Από την άλλη, συνειδητοποίησα ότι είμαι 42 και δεν ξέρω αν θα μπορεσω να ξανακάνω πραγματικότητα ένα τέτοιο όνειρο (ξαναβοήθησε και η σελίδα limited slip diff...).
--- End quote ---
Μεγειά..... :good: και όπως σου είπα..... Ότι θέλεις στον Χάρη. Δίπλα στο σπίτι σου είναι και θα γνωρίσεις τα παιδιά εκεί πάνω.... Καλή διασκέδαση, και με προσοχή στην αρχή μέχρι να το συνηθίσεις.... :giveheart:
philosopher:
Ρε παιδιά πάντως λέει ο άνθρωπος οτι βγάζει 3.000 το χρόνο κ θελει να πάρει αμάξι 15 χρόνων και του λέτε οι περισσότεροι προχωρά...
Η στραβός είν ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε. Εγω πιστεύω οτι δε συντηρείται ουτε με θαυμα που λέει ο λόγος.
Η υπομονή ειναι φοβερή αρετή κ σώζει πολλές φορές απο πολλές απόψεις. Ειναι πολυ κρίμα να αγοράσεις κάτι που δε θα μπορείς να κυκλοφορησεις αλλα θα το βλέπεις καθε μερα στο γκαράζ λη εξω απο το σπίτι. Κανε ενα κουράγιο να βρεις μια σοβαρή δουλειά να το πάρεις και να το λιωσεις στις βόλτες, στις βελτιώσεις, να βγάλεις οτι γούστα θέλεις και σημαντικό να σε υπηρετεί και οχι το αντίθετο
sfrag:
--- Quote from: philosopher on January 28, 2016, 01:29:53 PM ---Ρε παιδιά πάντως λέει ο άνθρωπος οτι βγάζει 3.000 το χρόνο κ θελει να πάρει αμάξι 15 χρόνων και του λέτε οι περισσότεροι προχωρά...
Η στραβός είν ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε. Εγω πιστεύω οτι δε συντηρείται ουτε με θαυμα που λέει ο λόγος.
Η υπομονή ειναι φοβερή αρετή κ σώζει πολλές φορές απο πολλές απόψεις. Ειναι πολυ κρίμα να αγοράσεις κάτι που δε θα μπορείς να κυκλοφορησεις αλλα θα το βλέπεις καθε μερα στο γκαράζ λη εξω απο το σπίτι. Κανε ενα κουράγιο να βρεις μια σοβαρή δουλειά να το πάρεις και να το λιωσεις στις βόλτες, στις βελτιώσεις, να βγάλεις οτι γούστα θέλεις και σημαντικό να σε υπηρετεί και οχι το αντίθετο
--- End quote ---
+1
heras:
Εγω ειχα φιλο που ''περιμενε'' 15 χρονια για να παρει το πρωτο του πισωκινητο...και πηρε περυσι mercedes 190e αρχων' 90 :zalistika:
Οποτε αν θελει να το παρει τωρα, να το παρει !!! Τετοια απωθημενα ειναι καλυτερο να μην υπαρχουν
Και δεν χρειαζεται ουτε να το βελτιωσει ουτε τιποτα...Μαμα ειναι τελειο για βολτες
selito:
--- Quote from: heras on January 28, 2016, 02:06:16 PM ---Εγω ειχα φιλο που ''περιμενε'' 15 χρονια για να παρει το πρωτο του πισωκινητο...και πηρε περυσι mercedes 190e αρχων' 90 :zalistika:
Οποτε αν θελει να το παρει τωρα, να το παρει !!! Τετοια απωθημενα ειναι καλυτερο να μην υπαρχουν
Και δεν χρειαζεται ουτε να το βελτιωσει ουτε τιποτα...Μαμα ειναι τελειο για βολτες
--- End quote ---
Δεν είπαμε να το πάρει για δώρο στον 18χρονο υιο του αγαπητέ Βανζέλ :llol: :exaclty:
Να κάνει υπομονή 2-3 χρόνια είπαμε :police:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version