!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
NHZ:
--- Quote from: jSkyline on January 28, 2016, 12:50:21 AM ---Στα 42 μου παντως, που ελπιζω να εχω ακόμα το ΜΧ λογικά δεν θα το χρησιμοποιω, μονο για να το βλεπω θα το κρατάω!
Το αμάξι ειναι ξαναβαμμένο, μάθε το γιατι. Τα εμφανή σημεια που πονάει το ΜΧ κολλάρα ψυγειο κτλ φαινονται αλλαγμένα. καλο αυτό... απο εκεί και περα φαινεται καλοδιατηρημενο.
--- End quote ---
Η αλήθεια έιναι ότι αν το είχα πάρει νωρίτερα, μπορεί κι εγώ τώρα να το κοιτούσα!
Πάντως και μένα καλοδιατηρημένο μου φαίνεται, για αυτό δεν ανυσυχώ πολύ για το πίσω χτύπημα.
Αύριο θα δούμε. Για μένα μετράει πολύ και η εικόνα του ιδιοκτήτη, όχι μόνο του αυτοκινήτου! Από το τηλ φάνηκε ειλικρινής και ότι το νοιάζεται το αμάξι...
jSkyline:
Επισης ειναι και ιδιοκτητης που ενδιαφερεται για Saxo-Rallo, δεν ειναι και πολυ καλο αυτο...
NHZ:
--- Quote from: jSkyline on January 28, 2016, 12:55:37 AM ---Επισης ειναι και ιδιοκτητης που ενδιαφερεται για Saxo-Rallo, δεν ειναι και πολυ καλο αυτο...
--- End quote ---
Εννοείς ότι θα είναι ...κάγκουρας;
selito:
--- Quote from: jSkyline on January 28, 2016, 12:55:37 AM ---Επισης ειναι και ιδιοκτητης που ενδιαφερεται για Saxo-Rallo, δεν ειναι και πολυ καλο αυτο...
--- End quote ---
--- Quote from: Liakos on January 27, 2016, 10:09:03 PM ---Το mx5 δυστυχως εχει γινει το σαξοραλλο του 2010+.
--- End quote ---
:P :coolio:
NHZ:
--- Quote from: selito on January 28, 2016, 01:10:52 AM ---
--- End quote ---
--- Quote from: Liakos on January 27, 2016, 10:09:03 PM ---Το mx5 δυστυχως εχει γινει το σαξοραλλο του 2010+.
--- End quote ---
:P :coolio:
--- End quote ---
Έχει και μία Μ3 ή Μ5 από ότι μου είπε...ίσως είναι προσεκτικός με τα αυτοκίνητά του!
Ελπίζω!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version