!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Manolis:
--- Quote from: nmwisima on January 28, 2016, 12:24:34 AM ---Toυ 04 το δινει επίσημα 4,9 αρα καίει γυρω στα 5,5
Του 12 αν το πας προσεκτικά σίγουρα πεφτει στα 5. Δωστο μου για 100 χλμ να σου δειξω :D
--- End quote ---
Πολύ ευχαρίστως.Με τα κουβαδάκια που οδηγείς τα τελευταία χρόνια,θα σου φανεί πόρσε :girlie:
NHZ:
Λοιπόν, αύριο πρωί, πάω να δω το πιθανό πρώτο μιάτα μου το οποίο είναι αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6995082/
Από ότι καταλαβαίνω είναι ΝΒ και όχι ΝΒFL, σωστά;
Να είναι καλά ο nmwisima που βρήκε τηλέφωνα από φίλο (σας ευχαριστώ και τους δύο) για συνεργείο στα Γιάννενα για τον έλεγχο (αν το πάρω θα χρειαστώ και στοιχεία για τη Θεσσαλονίκη!)
Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πρεπει να προσέξω αύριο; Έχω ξαναγοράσει μεταχειρσμένο (samurai & cinquecento), ρωτάω για κάτι ιδιαίτερο που αφορά το μιάτα.
Να δω πως θα κοιμηθώ το βράδυ...ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και αύριο, μέσα από τα αγροτικά μπλόκα, να το ανεβάσω Θεσσαλονίκη.
ΥΓ: Θα το κυκλοφορώ κάθε μέρα περιφερειακό και ίσως λίγη πόλη. Τώρα κυκλοφορώ με το φιατ. Τα έβαλα κάτω. Η λογική λέει φίατ. Και από ευκολία κίνησης και από κόστος, ακόμα και λόγω θέσεων (έχω 2 κόρες, σχολεία, αθλήματα κτλ που κάποιες φορές μεταφέρω). Από την άλλη, συνειδητοποίησα ότι είμαι 42 και δεν ξέρω αν θα μπορεσω να ξανακάνω πραγματικότητα ένα τέτοιο όνειρο (ξαναβοήθησε και η σελίδα limited slip diff...).
Liakos:
Δεν ειχες γραψει οτι ειχε ζημια πισω αξιας 3.000€? :????:
NHZ:
Ναι, ο ασφαλιστής μου είπε ότι για την συγκεκριμένη ζημιά πληρώθηκαν 3000 (χωρίς να ξέρει ποιος τα πήρε, αν και για να ήταν από πίσω, τα πήρε το μάζντα). Απλώς σκέφτομαι το εξής:
Αν έχει φτιαχτεί καλά, δεν με πειράζει, θεωρώντας ότι στα περισσότερα θα έχει γίνει κάποιο χτύπημα όλα αυτά τα χρόνια.
Παλιότερο αμάξι μου που με χτύπησαν σε διασταύρωση έβγαλε τέτοια ζημιά (την πληρώθηκα) αλλά φτιάχτηκε σαν καινούριο. Οπότε ίσως δεν είναι προβλημα. Πάντως θα το δω και σε συνεργείο και σε λαμαρινά.
Τι θα μπορούσε να είναι σημαντικό πρόβλημα από το πίσω χτύπημα; Εννοώ αν δεν φτιάχτηκε καλά;
jSkyline:
Στα 42 μου παντως, που ελπιζω να εχω ακόμα το ΜΧ λογικά δεν θα το χρησιμοποιω, μονο για να το βλεπω θα το κρατάω!
Το αμάξι ειναι ξαναβαμμένο, μάθε το γιατι. Τα εμφανή σημεια που πονάει το ΜΧ κολλάρα ψυγειο κτλ φαινονται αλλαγμένα. καλο αυτό... απο εκεί και περα φαινεται καλοδιατηρημενο. Τσεκαρε καλά την πόρτα του οδηγου (μπορεί να κάνω και λάθος)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version