!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (494/1050) > >>

VasmaV:

--- Quote from: option-D on January 27, 2016, 10:52:54 AM ---Αυτός που θέλει να το πάρει, θα το πάρει κι ας καεί. Μπορώ να τον καταλάβω, πάρα πολλοί από εμάς έχουμε περάσει αυτή τη φάση και μην πείτε όχι.
Το mx5 θέλει συναίσθημα, όχι λογική, αλλιώς θα γράφαμε στο www.myalmera.gr τώρα  :exaclty:
Βρες ποιο είναι το καλύτερο μέσα στο budget σου και προχώρα.

--- End quote ---
Συμφωνώ απόλυτα!!

Φίλε @poularas, ναι θα ζοριστείς, ναι ένα αυτοκίνητο 15ετίας θα χρειαστεί λεφτά για σερβις και ανταλλακτικά που δεν θα χρειαστεί ένα picanto του 2010, ναι θα σου καίει πιο πολύ, ναι θα χρειάστεις περισσότερα χρήματα από ότι υπολόγιζες, ναι θα σου φάει λεφτά σε μοντιφες.
Ξέρεις όμως κάτι; who cares? YOLO που λέτε και σεις oι 20something.

kostasmito:
Btw ένα picanto του 2010 κάνει όσο ένα NC του 2006 :zalistika:

nmwisima:
Ισχύει αυτο για τα κουβαδακια. Δεν ειπα εγω να παρει κουβαδακι αντι για το αυτοκίνητο της καρδιας του.

Ειπα να κάνει το σκατο του παξιμαδι για να παρει ενα καλύτερο μχ5 απο το 1.6 ΝΒ

Dasimo:
Δυστυχώς αυτή είναι ή φτωχό ποίηση ......το έχω ξαναγράψει ότι κανείς δεν έχει ενδιαφέρον για ένα διθέσιο roadster. Αντίθετα για ένα σαπακι να βάλει μέσα τα κουτσουβελα και την κυρά να πάει μέχρι τα αγγλικά είναι οκ

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

nmwisima:

--- Quote from: Dasimo on January 27, 2016, 06:08:32 PM ---Δυστυχώς αυτή είναι ή φτωχό ποίηση ......το έχω ξαναγράψει ότι κανείς δεν έχει ενδιαφέρον για ένα διθέσιο roadster. Αντίθετα για ένα σαπακι να βάλει μέσα τα κουτσουβελα και την κυρά να πάει μέχρι τα αγγλικά είναι οκ

--- End quote ---

Οξύμωρο σχόλιο σε ένα φόρουμ κατόχων διθέσιων roadster και σε ένα τόπικ που άνθρωποι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον να αποκτήσουν διθέσιο roadster.  :yawn:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version