!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
poularas:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις καταρχάς Αχιλλέα και Λιάκο, εννοειτε προτιμώ nbfl αλλα γενικα το 1.8 δεν το σηκωνει καθολου η τσεπη. Λιάκο ένα αμάξι θα παρθει καλως ή κακως γιατι τρωω minimum 3 ωρες τη μέρα στα πέρα δώθε, ε και πιστευω κάτι θα μαζευτει απο εποχιακές δουλειές(αισιοδοξος ελληναρας αλλα κάτι μαζεύετε ανα περιοδους) + οτι θα κρατησω κατι περαν του budget που ειπα παραπανω για τυχον στραβη. Και να μην πάρω mx5 αμαξι 10ετιας με αυτο το budget δεν παιρνεις ή παιρνεις κατι κουβαδενιο... Μπορει να ειμαι και λάθος,κάθε συμβουλη ευπροσδεκτη. ίσως να μην κάνει και το μχ5 με την τωρινη οικονομικη μου κατασταση και απλα να μην το συνηδητοποιω
selito:
--- Quote from: poularas on January 27, 2016, 01:22:09 AM ---Ευχαριστώ για τις απαντήσεις καταρχάς Αχιλλέα και Λιάκο, εννοειτε προτιμώ nbfl αλλα γενικα το 1.8 δεν το σηκωνει καθολου η τσεπη. Λιάκο ένα αμάξι θα παρθει καλως ή κακως γιατι τρωω minimum 3 ωρες τη μέρα στα πέρα δώθε, ε και πιστευω κάτι θα μαζευτει απο εποχιακές δουλειές(αισιοδοξος ελληναρας αλλα κάτι μαζεύετε ανα περιοδους) + οτι θα κρατησω κατι περαν του budget που ειπα παραπανω για τυχον στραβη. Και να μην πάρω mx5 αμαξι 10ετιας με αυτο το budget δεν παιρνεις ή παιρνεις κατι κουβαδενιο... Μπορει να ειμαι και λάθος,κάθε συμβουλη ευπροσδεκτη. ίσως να μην κάνει και το μχ5 με την τωρινη οικονομικη μου κατασταση και απλα να μην το συνηδητοποιω
--- End quote ---
Γεια σου Γιώργο, και καλωσήρθες.
Εγώ προτείνω κουβαδάκι και πάλι κουβαδάκι!
Τα "πρώτα" έξοδα που μπορεί να έχει ένα τέτοιο αυτοκίνητο σαν τα ΝΒ μπορεί αν δεν ειναι καλοσυντηρημένο να σου φτάσουν και στο χιλιάρικο (δισκος, τακακια, λαδια, φιλτρα, λαστιχα κλπ), είναι κρίμα να μην μπορείς να τα πληρώσεις και ουσιαστικά να έχεις αμάξι, αλλά και να μην έχεις αμάξι.
Χωρίς δουλειά, και με τόσο σφιχτό budget το να πάρεις ένα αμάξι 15+ χρόνων είναι αποστολή αυτοκτονίας, αν λοιπόν δεν σε νοιάζουν οι 72 παρθένες που υπόσχεται ο μουσουλμανισμός, θα σου έλεγα με αυτά τα χρήματα να κοιτάξεις κάποιο μικρό, σαφώς πιο καινούριο πόλης (π.χ. picanto, getz)..
Άσε που αν είσαι και τύπος που του αρέσει να βάζει extra στο αυτοκίνητο, θα καταλήξεις να μην βγαίνεις, να σκέφτεσαι το κάθε τι έξοδο, να κάνεις οικονομίες για να αγοράσεις την τάδε ευκαιρία που βρήκες, αρχικά θα θέλεις Torsen, μετά θα θέλεις και coilover, και γενικά δεν θέλεις να φτάσεις σε σημείο να ζεις για το αυτοκίνητο...ask me how i know it :punish:
Γι'αυτο για αρχή σκέψου να πάρεις ένα κουβαδένιο για να κάνεις την δουλίτσα σου, και όποτε μπορέσεις να έχεις ένα mx5 που να του πίνεις το αίμα και όχι αυτό το δικό σου, όρμα ;)
Φιλικά,
Γιώργος
option-D:
Αυτός που θέλει να το πάρει, θα το πάρει κι ας καεί. Μπορώ να τον καταλάβω, πάρα πολλοί από εμάς έχουμε περάσει αυτή τη φάση και μην πείτε όχι.
Το mx5 θέλει συναίσθημα, όχι λογική, αλλιώς θα γράφαμε στο www.myalmera.gr τώρα :exaclty:
Βρες ποιο είναι το καλύτερο μέσα στο budget σου και προχώρα.
anvas94:
Φιλική συμβουλή σε όλους ψάχνουν για ΜΧ... < http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7361218/. >
Μην μπείτε καν στον κόπο να πάρετε τηλέφωνο... Το αμαξι ειναι απο Στούκα και μπροστα ειναι ραμμένο.. Ο ιδιοκτιτης ειναι λιγο περίεργος καθος μου είπε στην αρχή οτι το πειρε καινούργιο και μετα εκανε οτι δεν ήξερε τιποτα. Τον Ιούλιο που πήγα να το δω , ´τυχαιά´ οταν μου άνοιξε το καπό (;!) το ψυγείο ειχε τρύπα ψηλά και ισχυριζόταν οτι εγινε εκείνη την στιγμή..
Sent from my iPhone using Tapatalk
dimsabas:
Και γω λέω να το πάρεις. Είσαι 20 χρόνων και θέλεις να βγάλεις γούστα. Κάθε είδους. Ε, αυτό θα γίνει μια χαρά με το ΝΒ κι όχι με τους κουβάδες.
Ακόμα κι αν είναι το απλό 1.6, που συμφωνώ με τον Αχιλλέα ότι είναι η χειρότερη έκδοση Miata, είναι πολύ προτιμότερο από τους κουβάδες και θα σε γεμίσει.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version