!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
NHZ:
Σήμερα το πρωί μίλησα με τον ασφαλιστή. Έχει δηλωμένες 5-6 ζημιές, με μόνη μεγάλη μία από πίσω (περίπου 3000). Ο ιδιοκτήτης μου το είχε αναφέρει (εξηγώντας μου γιατί φοράει εξάτμιση από 1800). Το θέμα είναι, αν πάω να το δω, τι επιπλέον θα πρέπει να κοιτάξουμε σε ένα μιάτα που χτύπησε από πισω.
Αυτό που κυρίως με ανησυχεί λίγο είναι ότι το αμάξι το πήρε το φεβρουάριο και το πουλάει σε λίγους μήνες (ειδικά αν σκεφτούμε πότε πρωτομπήκε η αγγελία). Ίσως να κρίνω από μένα που δεν αλλάζω συχνά!
luigid:
--- Quote from: NHZ on January 25, 2016, 12:04:32 PM ---
--- Quote from: kantetom on January 25, 2016, 09:33:43 AM ---
--- Quote from: NHZ on January 24, 2016, 09:47:43 PM ---Αν και δεν ξέρω με σιγουριά ποιες πινακίδες έβγαιναν στην Αθήνα το 99!
--- End quote ---
Σωστές φαίνονται οι πινακίδες για αμάξι του 99, υπολογίζοντας από ένα mazda 323 του 98 με πινακίδες ΥΧΜ
--- End quote ---
Μου έλυσες μία απορία και μου δημιούργησες μία άλλη: το φιατάκι μού έχει πινακίδες ΥΧΜ και είναι του 94. Το οποίο φυσικά το έχω πάρει 4-5 χέρι...οπότε δεν ξέρω λεπτομέρειες!
--- End quote ---
Το πουντακι μου ηταν του '95 και ειχε ΥΧΜ.
nmwisima:
--- Quote from: NHZ on January 25, 2016, 12:09:22 PM ---Σήμερα το πρωί μίλησα με τον ασφαλιστή. Έχει δηλωμένες 5-6 ζημιές, με μόνη μεγάλη μία από πίσω (περίπου 3000). Ο ιδιοκτήτης μου το είχε αναφέρει (εξηγώντας μου γιατί φοράει εξάτμιση από 1800). Το θέμα είναι, αν πάω να το δω, τι επιπλέον θα πρέπει να κοιτάξουμε σε ένα μιάτα που χτύπησε από πισω.
Αυτό που κυρίως με ανησυχεί λίγο είναι ότι το αμάξι το πήρε το φεβρουάριο και το πουλάει σε λίγους μήνες (ειδικά αν σκεφτούμε πότε πρωτομπήκε η αγγελία). Ίσως να κρίνω από μένα που δεν αλλάζω συχνά!
--- End quote ---
Νομίζω έχει 3-4 αυτοκίνητα ο Πάνος πάντως
Liakos:
--- Quote from: NHZ on January 25, 2016, 12:09:22 PM ---(εξηγώντας μου γιατί φοράει εξάτμιση από 1800).
--- End quote ---
Αν δεν κανω λαθος, 1.6 & 1.8 εχουν το ιδιο τελικο... Διπλη εξατμιση δε φορουσε κανενα <2006 μοντελο.
tzimakos:
καλησπέρα παιδιά.δεν με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο,αλλά πιο πολύ από περιέργεια...έβγαινε το συγκεκριμένο μοντέλο σ'αυτό το χρώμα? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7336022/
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version