!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
iliasfyntanidis:
Ρώτα αν έχει γίνει εισαγωγή από Γερμανία βέβαια.Χωρίς αυτό να λέει κάτι αρνητικό η θετικό.
nmwisima:
To αυτοκίνητο φαίνεται άριστο, και απ όσο ξέρω, είναι κι όλας.
Ειναι το μόνο ΝΒ που σκέφτηκα να αγοράσω ποτέ. :exaclty:
Α.
NHZ:
--- Quote from: HarryB on January 24, 2016, 09:32:03 PM ---Οτι ειπε ο Ηλιας. Παντως πωλειται αρκετο καιρο, χωρις αυτο να λεει κατι.
--- End quote ---
To βλέπω από τότε που μπήκε. Πιστεύω ότι αφενός δεν είναι από τα πολύ φθηνά, αφετέρου είναι στα Ιωάννινα.
Πάντως, ο ιδιοκτήτης μου λέει (και τον πιστεύω) ότι κάθε φορά που έπαιρνε κάποιος τηλέφωνο, ένα μέρος του ευχόταν να μην πουληθεί :)
NHZ:
--- Quote from: nmwisima on January 24, 2016, 09:40:45 PM ---To αυτοκίνητο φαίνεται άριστο, και απ όσο ξέρω, είναι κι όλας.
Ειναι το μόνο ΝΒ που σκέφτηκα να αγοράσω ποτέ. :exaclty:
Α.
--- End quote ---
Αν και ελαφρώς έξω από τον προϋπολογισμό μου, πήρα τηλέφωνο για πληφορίες αφού διάβασα το άρθρο σου την Παρασκευή. Νόμιζα ότι το έγραψες για μένα :)
NHZ:
--- Quote from: iliasfyntanidis on January 24, 2016, 09:37:19 PM ---Ρώτα αν έχει γίνει εισαγωγή από Γερμανία βέβαια.Χωρίς αυτό να λέει κάτι αρνητικό η θετικό.
--- End quote ---
Το σκέφτηκα αλλά νομίζω ότι η πινακίδα του ταιριάζει να ΜΗΝ είναι εισαγωγή. Αν και δεν ξέρω με σιγουριά ποιες πινακίδες έβγαιναν στην Αθήνα το 99!
Θα τον ρωτήσω αν ξαναμιλήσουμε.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version