!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
sotos:
--- Quote from: jSkyline on January 18, 2016, 11:20:10 AM ---
--- Quote from: giannisnaoussa on January 17, 2016, 05:39:01 PM ---Ευχαριστω Θαναση!
Τα μισα σχεδον αυτοκινητα εχουν πουληθει απο τις αγγελιες κ δεν τις διαγραφουν .... να κανουμε τι δουλεια μας κ μετα τα αφηνουμε π.....α ολα τι μας νοιαζει
--- End quote ---
Το έχουμε αυτό οι έλληνες πετάμε τα σκουπίδια μας παντού και τα κάνουμε π...α ολα! :yawn:
--- End quote ---
Στη συγκεκριμενη περιπτωση τα σκουπιδια πηγαν στα σκουπιδια!!
giannisnaoussa:
--- Quote from: heras on January 18, 2016, 02:36:38 PM ---Aυτη τη στιγμη ισως τυχαινει να εχω ενα απ τα καλυτερα συντηρημενα και αξιοπιστα ΜΚ1 συμφωνα μ αυτα που βλεπω κι εγω... :gl:
--- End quote ---
Bαγγελη δεν θελεις να μου το πουλησεις να παρεις κατι καλυτερο ? :D
Βρηκα ενα κοκκινο '94 με a/c 2200 με πληρωμενα τελη κ κτεο προσφατο, πηρα τηλ παρασκευη βραδακι μολις μπηκε η αγγελια, παιρνω στο καπακι φιλο φανοποιο να παει να το δει σαβατο πρωι, ξαναπαιρνω στην αγγελια δεν απαντα, μεχρι την κυριακη δεν απαντησε κ μερικες φορες μου το κλεινε.... σημερα πηρε ο φιλος μου τηλ κ του λεει πουληθηκε... :????:
Ελεος οκ δεν το προλαβα αν κ πηρα στη μιση ωρα που μπηκε η αγγελια τηλεφωνο , αλλα ρε μ@....@ ιδιοκτητη σηκωσε το τηλ κ πες μου... εχω αγανακτησει σε ποσους ανωριμους ανευθυνους κ ανεντιμους εχω πεσει πανω εδω κ 2 μηνες που ψαχνω.
Με συγχωρειτε για το μεγαλο ποστ αλλα αυτα που εχω δει ειναι απιστευτα
aimkara:
--- Quote from: giannisnaoussa on January 18, 2016, 04:26:03 PM ---
--- Quote from: heras on January 18, 2016, 02:36:38 PM ---Aυτη τη στιγμη ισως τυχαινει να εχω ενα απ τα καλυτερα συντηρημενα και αξιοπιστα ΜΚ1 συμφωνα μ αυτα που βλεπω κι εγω... :gl:
--- End quote ---
Bαγγελη δεν θελεις να μου το πουλησεις να παρεις κατι καλυτερο ? :D
Βρηκα ενα κοκκινο '94 με a/c 2200 με πληρωμενα τελη κ κτεο προσφατο, πηρα τηλ παρασκευη βραδακι μολις μπηκε η αγγελια, παιρνω στο καπακι φιλο φανοποιο να παει να το δει σαβατο πρωι, ξαναπαιρνω στην αγγελια δεν απαντα, μεχρι την κυριακη δεν απαντησε κ μερικες φορες μου το κλεινε.... σημερα πηρε ο φιλος μου τηλ κ του λεει πουληθηκε... :????:
Ελεος οκ δεν το προλαβα αν κ πηρα στη μιση ωρα που μπηκε η αγγελια τηλεφωνο , αλλα ρε μ@....@ ιδιοκτητη σηκωσε το τηλ κ πες μου... εχω αγανακτησει σε ποσους ανωριμους ανευθυνους κ ανεντιμους εχω πεσει πανω εδω κ 2 μηνες που ψαχνω.
Με συγχωρειτε για το μεγαλο ποστ αλλα αυτα που εχω δει ειναι απιστευτα
--- End quote ---
Καιρό λείπεις μου φαίνεται πως.
heras:
Θα μπορουσα Γιαννη αλλα μολις αλλαξα δουλεια η οποια ειναι γυρω στα 60 χλμ μακρια και το χρειαζομαι για να πηγαινοερχομαι
Θελω κι εγω να παρω κατι πιο δυνατο αλλα πρεπει να μαζεψω λεφτα πρωτα. Ισως προς το καλοκαιρι αν ολα πανε καλα. Προφανως θα χεις βρει ομως μεχρι τοτε...
giannisnaoussa:
@aimkara καλα σου φαινεται ... το βλεπω κ γω
Βαγγελη με την τυχη που εχω μπορει κ εως το καλοκαιρι να μην εχω βρει :moutza: οποτε το συζηταμε παλι χεχε
Κ γω ενας μεγαλος λογος ειναι οτι το θελω για να πηγαινω στη δουλεια γιατι με τα λεοφορεια μου παιρνει 1,5 ωρα πανω κατω κ αλλο τοσο να επιστρεψω οποτε 3 ωρες της ημερας πανε χαμενες κυριολεκτικα..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version