!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (49/1050) > >>

philosopher:

--- Quote from: Akis_theo on July 09, 2013, 11:21:45 AM ---Αγχωθηκα με τις παραμετρους που πρεπει να λαβω υπ οψιν και φοβαμαι πως.ακομα και να τα κανεις ολα αυτα ενδεχεται και παλι να την πατησεις

Στάλθηκε από το GT-I9305 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

--- End quote ---

Για το λόγο αυτό το μτχ κοστολογείται ακόμα και κάτω από το 1/3 της τιμής του καινούριου (για αυτοκίνητα 3-4ετίας).
Αν δε θες άγχος δίνεις μια 20άρα-25άρα χιλιάρικα και αγοράζεις καινούριο. 

Akis_theo:
Σωστος ........ αλλα δεν νομιζω οτι μονο αυτο διαμορφωνει την τιμη ενος αυτοκινητου και μημ εοσαι σιγουρος οτι και τα καινουργια ειναι αψεγαδιαστα πρωην φανοποιος της πορσε που τυχαινει να ειναι γνωστος ειχε φτιαξει ουκ ολιγες φορες του κουριου αυτοκινητα γιατι οι μ@λ@κες τα κατεβαζαν οπως να ναι απο την νταλικα οποτε στα 7χιλ εναν προφυλακτηρα αλλαγμενο τον αντεχω σκεψου τον αλλον στα 200χιλ που το πηρε καινουργιο και περασε απο φανοποιο

lordin:
Ε καλά τα πάντα είναι πιθανά.. Το θέμα είναι να βρεις κάποιο καλό μάστορα να το ψάξει. Και ίσως όχι έναν, αλλά να το πας σε 2-3 συνεργεία να το κοιτάξουν.

philosopher:

--- Quote from: Akis_theo on July 09, 2013, 04:51:08 PM ---Σωστος ........ αλλα δεν νομιζω οτι μονο αυτο διαμορφωνει την τιμη ενος αυτοκινητου και μημ εοσαι σιγουρος οτι και τα καινουργια ειναι αψεγαδιαστα πρωην φανοποιος της πορσε που τυχαινει να ειναι γνωστος ειχε φτιαξει ουκ ολιγες φορες του κουριου αυτοκινητα γιατι οι μ@λ@κες τα κατεβαζαν οπως να ναι απο την νταλικα οποτε στα 7χιλ εναν προφυλακτηρα αλλαγμενο τον αντεχω σκεψου τον αλλον στα 200χιλ που το πηρε καινουργιο και περασε απο φανοποιο

--- End quote ---

Πιστεύω πως το σημαντικό είναι να βρεις μια καθαρή καρότσα.
Ένας βαμμένος προφυλακτήρας, ίσως και δυο, δεν έχουν να πουν κάτι. Μια "φτιαγμένη" καρότσα όμως έχει να πει πολλά.
Δεδομένου ότι και τα μιατάκια μας είναι από τα αξιόπιστα γενικά στα μηχανικά, αν δε πέσεις στο κάφρο/κάφτη δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Επίσης το μοτέρ και το σασμάν δύσκολα μπορείς να καταλάβεις αν έχει ζημιά ή όχι ή αν έχει γίνει κάποια άσχημη επισκευή.
Και σχετικά με το ηλεκτρονικό αρχείο άυτό που έχω να πω εγώ είναι το εξής: που το ξέρετε ρε παιδιά αν του αλλουνού δε του βάρεσε μπιέλα το μοτέρ η το έφερε 10 τούμπες και α) το έφτιαξε εκτός μάζντα και απλά δε το ανέφερε ποτέ ή β) είναι κολητός του ο τύπος με το συνεργείο και "επέλεξε" να μη γράψει 2-3 πραμματάκια.
Γιαυτό ψάξε για άνθρωπο μερακλή που να έχει προσεγμένο αμάξι και να σου εμπνέει εμπιστοσύνη εγώ έτσι πάντα αγόραζα μτχ και καλώς ή κακώς δεν είχα πρόβλημα ποτέ σε κανένα. Το μιατάκι ήταν το πρώτο μου καινούριο και όπως φαίνεται και παντοτινό  :llol:

nikos-knm2:
Αυτό τι λέει ρε παιδιά? το ξέρετε? αν και ειναι πράσινο που το σιχαίνομαι είναι όμορφο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3825949/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version