!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (478/1050) > >>

panos2171:
Σαφώς και δεν ήταν υπόδειξη. Τεσπα επειδή δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά κάτι τέτοιο δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ μιας και ότι λέω παρεξηγείται. Από την πλευρά μου πάντως δεν έχω καμία διάθεση/πρόθεση να διαπληκτιστώ με κανέναν. Μια βοήθεια ζήτησα, τώρα αν ο τρόπος δεν ήταν σωστός πάσο.

iliasfyntanidis:
Όλα τα αυτοκίνητα που έβαλες είναι από Β.Ελλάδα.Υπάρχουν άτομα(αρκετά δραστήρια)εδώ μέσα από τα μέρη σου και λογικά θα γνωρίζουν κάτι παραπάνω.

Θα σου πρότεινα πάντως να μην πας για 1.6 αλλά για 1.8.

Μην με ρωτήσεις όμως το γιατί.Το έχουμε απαντήσει πολλάκις εδώ.

Ξεφύλλισε το forum,πάρε πληροφορίες για το μοντέλο-τι να κοιτάξεις-τι κόστος έχουν κάποιες βασικές εργασίες,ώστε να ξέρεις που θα κινηθείς από πλευράς τιμών επισκευής(αναλώσιμων) και άρχισε τα τηλέφωνα.

Υπάρχει θησαυρός από πληροφορίες και όλοι είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε.

Είμαστε γλυκούληδες εδώ μέσα,θα κάνουμε καλή παρέα σε λέω Πάνο!

panos2171:
Nαι κοιτάω αρχικά αυτά που είναι εδώ γύρω μιας και μου είναι πιο εύκολο να πάω να τα ρίξω μια ματιά. Αν δεν υπάρξει κάτι αξιόλογο τότε κατεβαίνουμε προς τα κάτω. Με το 1.8 ξεφεύγουμε στα τέλη, ασφάλειες και γενικά αρχίζει να ανεβαίνει αρκετά το budget.
Εννοείται φυσικά πως θα δω και άλλα θέματα που σχετίζονται με τα έξοδά του.
Κι εγώ καταβάθος γλυκούλης είμαι.  :excited:

dimsabas:
καλώς τον, καλή αναζήτηση. Πιέσου για 1.8, έχει μεγάλη διαφορά.

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

panos2171:
Αν και δύσκολα θα δούμε. Γενικά τι προσέχουμε κατά τον έλεγχο; Για την ακρίβεια, υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να ελεγχθεί σε ένα ΜΧ-5 ή τα κλασσικά;

Μου χει κολλήσει αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7165095/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version