!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Neko:
Δεν είναι αμερικανικο οι διαφορές είναι αυτές που λέει ο Αχιλλέας.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
heras:
Αυτα που ειπα εγω δεν ειναι σωστα δηλαδη? :coolio:
Neko:
Σωστά είναι δεν λέω το αντίθετο ;-) Πέρα από το πάνελ πίσω δεν έχουν φλασακια στα φτερά, αερόσακο σαν του κόκκινου και νομίζω οι αντανακλαστηρες είναι ενεργοί και το κοντέρ είναι μαμά με μίλια.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sotos:
Παρ'ολα αυτα,το πανελ,το καντραν κλπ ειναι πραγματα που μπορει να βαλει ο καθενας στο ευρωπαικο μιατακι του.ισως να υπαρχει διαφορα στο vin....
kantetom:
Σχετικά με το κόκκινο είναι σίγουρα αμερικανικό 89-93 όπως είπαν και τα παιδιά. Στην ζώνη λέει την χρονολογία κατασκευής.
Επίσης είναι ξανά βαμμένο χωρίς αυτό να ειναι απαραίτητα κακό σε αμάξι 22+ χρονων.
Αερόσακο είχαν κάποια αμερικανικά με ακριβώς αυτό το τιμόνι.
Μπροστά από το καντράν εκεί που τελειώνει το παρμπρίζ είχαν όλα μια μεταλλική πλακέτα με το vin και αν το αμάξι έχει εργοστασιακό αερόσακο έγραφε airbag κάτω από το vin.
Οι πλαϊνοι ανακλαστήρες ειναι φωτιζόμενοι και κανονικά οι εμπρός ειναι πορτοκαλί και οι πίσω κόκκινοι.
Το καλό με τα αμερικανικά ειναι πος όλα τα τζάμια (και τα 5) έχουν χαραγμένο τον ίδιο κωδικό. Επίσης όλα τα πάνελ έχουν ένα αυτοκόλλητο με το ίδιο serial της mazda όποτε μπορείς να ελέγξεις ακριβώς τι έχει αλλαχθεί.
Στα εμπρός φτερά αυτά τα αυτοκόλλητα τα βλέπεις αν ανοίξεις το καπό, πάνω στα φτερά. Στα πίσω το βρίσκεις στο κομμάτι του φτερου μόλις ανοίξεις την πόρτα και επίσης ένα από κάθε πλευρά του πορτ παγκαζ.
Στις πόρτες, καπό, πορτ παγκαζ τα βλέπεις όταν τα ανοίξεις.
ETA: Στα αμερικανικά το vin ξεκινάει με JM1NA
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version