!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
selito:
εεεεε, έχω και εγώ ένα galaxy gay κοτέτσι, θα μου κόψεις και την καλημέρα Γιάννη?!
georgep800:
--- Quote from: jSkyline on December 16, 2015, 02:07:43 AM ---Μετα απο 9+ χρόνια εμπειριας στο NBFL, αλλα και καμποσα χρόνια μεσα σε αυτό το φορουμ μεγαλυτερο ρεσιταλ βλακείας απο το δικό σου, δεν ξαναειδα.
Ρε φιλε εισαι επικινδυνος. Αν καποιος διαβαζε τα ποστ σου οταν πρωτοαναρτηθηκε η αγγελια θα νομιζε οτι οντως αυτο το αμαξι ηταν ευκαιρία και αντι να το βουλωσεις τωρα που τελικα αποδειχθηκε ανθρακας ο θησαυρος, συνεχιζεις...
Πραγματικά ανθρακι Niseko ουτε να το φτύσω, βασικα δεν γουστάρω καθολου το Galaxy Grey! Και για να στο θεσω και διαφορετικά Niseko εχει ο κολλητός μου και μπορώ ανα πάσα στιγμη να το ζητησω, αν μη τι αλλό ειναι και 2λιτρο οχι αλλο ενα 18αρι NC.
Θα μπορούσα να γράψω ενα κατεβατό αλλα πραγματικά βαριέμαι, ασε που με τις βλακείες σου θα μας κάνεις να σιχαθούμε και μια πραγματικά αξιολογη εκδοση του NC, παλι καλά δλδ που την εχουν και 2-3 σοβαροι ανθρωποι σε αυτό το φορουμ τη συγκεκριμενη εκδοση οπως ο @Dionisis , o @Charlie και ο @aimkara
--- End quote ---
Είμαι "επικίνδυνος" επειδή λέω την άποψη μου με ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ την με ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ή απλά επειδή δεν συμφωνείς εσύ; ::-
ΥΓ. "Αποδείχθηκε άνθρακας" επειδή έχει 160Κ χλμ; Γιατί μόνο αυτό ανέφερε σαν γκρίζο σημείο ο ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΟΣ #Pantos. Και μπράβο του που το αναφέρει! Επέτρεψε μου να αναφέρω ότι τέτοιου είδους σχόλια σαν τα δικά σου είναι επικίνδυνα, που ισοπεδώνουν τα πάντα. Γιατί τόσα ΝΒ και ΝΑ έχουν τόσα και πολλά περισσότερα χλμ και είναι μια χαρά. Εκτός αν πιστεύεις ότι και αυτά είναι "άνθρακας"... :zalistika:
--- Quote from: Manolis on December 16, 2015, 02:15:16 AM ---Μ αυτά και μ αυτά η λέξη NISEKO ξεπέρασε σε δημοτικότητα στο φόρουμ μας την λέξη CUSTOME!
--- End quote ---
Μανόλη είναι η δεύτερη σε δημοτικότητα. Η πρώτη είναι η "ανωμαλία". :llol:
Manolis:
--- Quote from: georgep800 on December 16, 2015, 02:25:48 AM ---
--- Quote from: Manolis on December 16, 2015, 02:15:16 AM ---Μ αυτά και μ αυτά η λέξη NISEKO ξεπέρασε σε δημοτικότητα στο φόρουμ μας την λέξη CUSTOME!
--- End quote ---
--- End quote ---
Για να το λες κάτι θα ξέρεις.
georgep800:
--- Quote from: Manolis on December 16, 2015, 02:26:57 AM ---
--- Quote from: georgep800 on December 16, 2015, 02:25:48 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Για να το λες κάτι θα ξέρεις.
--- End quote ---
Ναι, βρε γλυκούλη, άκου που σου λέω! :girlie:
:llol:
nmwisima:
Σοβαρος ο AimKara... Τι αλλο θ ακούσουμε...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version