!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (463/1050) > >>

selito:

--- Quote from: giannisnaoussa on December 15, 2015, 11:16:54 PM ---
Σ ευχαριστω @selito , μολις το ειδα, ναι ωραια φαινεται κ εχει ριξει κοπο κ χρημα βλεπω... αλλα ειναι παραπανω απο το budget μου δυστυχως... κ δεν θελω να 'παζαρεψω' γιατι φαινεται η δουλεια που εχει πεσει...  ηταν πρασινο πριν απο λιγο που φαινεται σε μια φωτο? αν ηταν ακομα πρασινο θα το παλευα να βρω το budget  :D

--- End quote ---

Το χρώμα του είναι το Galaxy Grey που έχουν εργοστασιακά τα NC, είναι πολύ προσεγμένο με το μπλοκε του, με τις πανέμορφες (για μενα) ζαντες του, και επειδή ξέρω και το παιδί που το έχει και τον πατέρα του, ξέρω πως το έφτιαξαν με πολύ μεράκι.

το συστήνω ανεπιφύλακτα, και προτείνω να ρίξεις ένα τηλ, δεν χάνεις κάτι, πες οτι σε στέλνω εγω  ;)

giannisnaoussa:
Nαι φαινεται προσεγμενο πολυ, το χρωμα θα προτιμουσα καποιο εργοστασιακο του NA αλλα οκ δεν ειμαι κ κολλημενος που τα θελω ολα original , σωστο να ναι πανω απ ολα κ απ οτι φαινεται ειναι.

Οποτε πατερας-γιος ειναι φανοποιοι κ το φτιαξανε αυτοι? Σ ευχαριστω παντως , θα κανω ενα τηλ θα πω οτι με στελνεις εσυ  ;)

selito:

--- Quote from: giannisnaoussa on December 16, 2015, 12:27:24 AM ---Nαι φαινεται προσεγμενο πολυ, το χρωμα θα προτιμουσα καποιο εργοστασιακο του NA αλλα οκ δεν ειμαι κ κολλημενος που τα θελω ολα original , σωστο να ναι πανω απ ολα κ απ οτι φαινεται ειναι.

Οποτε πατερας-γιος ειναι φανοποιοι κ το φτιαξανε αυτοι? Σ ευχαριστω παντως , θα κανω ενα τηλ θα πω οτι με στελνεις εσυ  ;)

--- End quote ---

όχι δεν είναι φανοποιοί, αλλά είναι του χώρου και πάνω απ'όλα γνώστες των mx5.  :gl:

georgep800:

--- Quote from: Pantos on December 15, 2015, 09:53:27 PM ---EL TASSOS δεν εχω αποφασισει ακομα...αλλα με βαση το προηγουμενο μου που ηταν και το πρωτο μου αυτοκινητο(Vw scirocco 1.4 tsi 245hp)και εκανα το λαθος και πηγα σε ατμοσφαρικο μαλλον θα επιστρεψω σε τουρμπο αυτοκινητο παλι.
Heras το εμαθα απο εξουδιοδοτημενο συνεργειο..να το κρατησω ειναι μια σωστη κινηση ομως δεν ειναι τελικα αυτο που ηθελα λες με το καιρο να αλλαξει αυτο?Καλο θα ειναι!

Ο otto απλα το ειχε στην βιτρινα του ο ιδιοκτητης ηταν αυτος που με νευριασε γιατι πριν τον otto το ειχε σε αλλον μαντρα γνωστο στο χωρο και τοτε εγινε η παρεμβαση των χιλιομετρων...οποτε το επαιξε σαν μεσολαβητης...και το πολυ εξυπνο που εκανε ηταν πως σε καθε αγγελια του γραφει δεκτος ελεγχος καθε αυτοκινητου σε αντιπροσωπεια...το λαθος ηταν ολο δικο μου...

--- End quote ---

Όπως ειχα γράψει και τότε, πολύ ύποπτο το γεγονός ότι είχαν αλλαχτεί πράγματα που σίγουρα θα πρόδιδαν την χρήση/χλμ του(δέρματα κτλ...).
Τέσπα, τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Το μόνο που έχω να σου αναφέρω είναι ότι έχεις την καλύτερη έκδοση NC. Την έκδοση NISEKO. Δεν θα επεκταθώ σε επιχειρήματα, απλά βάλτην δίπλα σε οποιαδήποτε άλλη έκδοση NC και θα καταλάβεις! Κρίμα να το δώσεις!
Μήπως να αρχίσεις να πειραματίζεσαι με την πίσω κίνηση...? Σίγουρα θα σου αλλάξει γνώμη συγκριτικά με τα ξενέρωτα(και προβληματικά) γερμανικά.... :coolio:

jSkyline:

--- Quote from: georgep800 on December 16, 2015, 01:13:15 AM ---
--- Quote from: Pantos on December 15, 2015, 09:53:27 PM ---EL TASSOS δεν εχω αποφασισει ακομα...αλλα με βαση το προηγουμενο μου που ηταν και το πρωτο μου αυτοκινητο(Vw scirocco 1.4 tsi 245hp)και εκανα το λαθος και πηγα σε ατμοσφαρικο μαλλον θα επιστρεψω σε τουρμπο αυτοκινητο παλι.
Heras το εμαθα απο εξουδιοδοτημενο συνεργειο..να το κρατησω ειναι μια σωστη κινηση ομως δεν ειναι τελικα αυτο που ηθελα λες με το καιρο να αλλαξει αυτο?Καλο θα ειναι!

Ο otto απλα το ειχε στην βιτρινα του ο ιδιοκτητης ηταν αυτος που με νευριασε γιατι πριν τον otto το ειχε σε αλλον μαντρα γνωστο στο χωρο και τοτε εγινε η παρεμβαση των χιλιομετρων...οποτε το επαιξε σαν μεσολαβητης...και το πολυ εξυπνο που εκανε ηταν πως σε καθε αγγελια του γραφει δεκτος ελεγχος καθε αυτοκινητου σε αντιπροσωπεια...το λαθος ηταν ολο δικο μου...

--- End quote ---

Όπως ειχα γράψει και τότε, πολύ ύποπτο το γεγονός ότι είχαν αλλαχτεί πράγματα που σίγουρα θα πρόδιδαν την χρήση/χλμ του(δέρματα κτλ...).
Τέσπα, τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Το μόνο που έχω να σου αναφέρω είναι ότι έχεις την καλύτερη έκδοση NC. Την έκδοση NISEKO. Δεν θα επεκταθώ σε επιχειρήματα, απλά βάλτην δίπλα σε οποιαδήποτε άλλη έκδοση NC και θα καταλάβεις! Κρίμα να το δώσεις!
Μήπως να αρχίσεις να πειραματίζεσαι με την πίσω κίνηση...? Σίγουρα θα σου αλλάξει γνώμη συγκριτικά με τα ξενέρωτα(και προβληματικά) γερμανικά.... :coolio:

--- End quote ---
Δίνεις ρεσιτάλ...  :zalistika:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version