!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (462/1050) > >>

heras:
Kαι πως τελικα εμαθες οτι εχει τοσα? Το ειδαν σε αντιπροσωπεια? Για μενα κρατα το και ευχαριστησου το γιατι ειναι κριμα...περα απ αυτο (μεγαλη απατη ειναι αληθεια) το αυτοκινητο ειναι αριστο

Πες μας αν θες επισης τι σου ελεγε ο ΟΤΤΟ μετα απ αυτο και πως σε αντιμετωπισε...

Pantos:
EL TASSOS δεν εχω αποφασισει ακομα...αλλα με βαση το προηγουμενο μου που ηταν και το πρωτο μου αυτοκινητο(Vw scirocco 1.4 tsi 245hp)και εκανα το λαθος και πηγα σε ατμοσφαρικο μαλλον θα επιστρεψω σε τουρμπο αυτοκινητο παλι.
Heras το εμαθα απο εξουδιοδοτημενο συνεργειο..να το κρατησω ειναι μια σωστη κινηση ομως δεν ειναι τελικα αυτο που ηθελα λες με το καιρο να αλλαξει αυτο?Καλο θα ειναι!

Ο otto απλα το ειχε στην βιτρινα του ο ιδιοκτητης ηταν αυτος που με νευριασε γιατι πριν τον otto το ειχε σε αλλον μαντρα γνωστο στο χωρο και τοτε εγινε η παρεμβαση των χιλιομετρων...οποτε το επαιξε σαν μεσολαβητης...και το πολυ εξυπνο που εκανε ηταν πως σε καθε αγγελια του γραφει δεκτος ελεγχος καθε αυτοκινητου σε αντιπροσωπεια...το λαθος ηταν ολο δικο μου...

heras:
Αν το πηγαινες τοτε εξ αρχης σε εξουσιοδοτημενο θα εβλεπαν την απατεωνια και δεν θα το ειχες παρει...Ισως ουτε ο Οtto να το γνωριζε αυτο αλλα κρατω μια επιφυλαξη

Τελοσπαντων ο,τι εγινε εγινε. Εγω επιμενω να το κρατησεις και να εξερευνησεις τη μαγεια της πισω κινησης και του αψογου στησιματος. Κανενα μπροστοκινητο τουρμπο δεν μπορει να κεντρισει τοσο εντονα τις αισθησεις !!

ELTASSOS:
σκισε το ΜΧ5 και ξεχνα το ντουπ στο στηθοσ του τούρμπο...ψευδαισθηση είναι
ποσα kgr / hp ηταν το σιροκο kai posa to mx5 soy?
μηπως το οδηγεις λαθος? και εισαι κρατημενος με τον κωλο?

giannisnaoussa:

--- Quote from: selito on December 15, 2015, 07:46:35 PM ---
--- Quote from: giannisnaoussa on December 14, 2015, 02:51:09 PM ---Ναι μαζι σας απλα ερχομαι Ελλαδα για Χριστούγεννα κ ψαχνω μηπως βρω κατι να γυρισω με το μιατα πίσω γιατι κ  το χρειαζομαι αμεσα για τη δουλειά μου αλλα κ αν δεν βρεθει τωρα πρεπει να ξαναρθω ... οποτε κ αλλα εξοδα.. βλεπουμε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

--- End quote ---

@giannisnaoussa

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7335126/

δεν ξέρω αν είναι on-budget για σένα αλλά το συγκεκριμένο είναι φίλου και είναι παρα παρα πολυ καλο.

--- End quote ---

Σ ευχαριστω @selito , μολις το ειδα, ναι ωραια φαινεται κ εχει ριξει κοπο κ χρημα βλεπω... αλλα ειναι παραπανω απο το budget μου δυστυχως... κ δεν θελω να 'παζαρεψω' γιατι φαινεται η δουλεια που εχει πεσει...  ηταν πρασινο πριν απο λιγο που φαινεται σε μια φωτο? αν ηταν ακομα πρασινο θα το παλευα να βρω το budget  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version