!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
spar@@:
Σιγουρα θα θελει πράγματα Γιαυτο ρωτάω αν το εχει δει κανεις.
Μεχρι 3500 ειναι φυσιολογική τιμη για μκ2.5 1600 4500 για μκ2.5 1800 με εξαίρεση καποιες περιπτώσεις που τα αυτοκινητα πραγματικα εινο άψογα!
Με δεδομένα τα παραπανω αν θελει 2-3 μαζεματα και τα 3150 ειναι πολλα για το συγκεκριμένο.
RustRat:
Μα γιατί να δώσει κάποιος πανω από 5 για ΝΒΦΛ, όταν με 6 παίρνει ενσί. Κορόιδα. Ε κορόιδα.
Sent from my Potato-Talk
jSkyline:
--- Quote from: selito on December 04, 2015, 11:18:30 PM ---http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/7287430/
Τι φάση αυτό το ΗΤ?
--- End quote ---
Θυμάσαι τότε που εγραφα αυτο ?
--- Quote from: jSkyline on November 08, 2015, 10:49:05 PM ---Σήμερα τελειώνω μια τηλεφωνική κουβέντα σχετικά με hardtop και ΜΧ και ενώ προσπαθω να εξηγήσω στη συνοδηγό μου τι ειναι το ΗΤ και πριν προλάβω να τελειώσω την φράση μου, βλέπω ένα ΝΑ που φορούσε ένα αηδιαστικό ΗΤ και μερικά μέτρα πιο κάτω ένα πανέμορφο NBFL με ΗΤ καταλαβαίνω ότι δεν είναι μαύρο, κοιτάω και τις πινακίδες και το αναγνωρίζω... Είναι αυτό το πανέμορφο καραστοκ high που θυμάμαι τόσα χρόνια. Πολλά μπράβο στον ιδιοκτήτη του που αν και φαίνεται να το παρκαρει στο δρόμο το διατηρεί έτσι μια 10ετια... Για μένα σίγουρα το αρτιοτερο ΜΧ5 που έχω δει!
--- End quote ---
Ε !!! Ναι λοιπον αυτό το ΜΧ εννοουσα !!!
Παντως αμα πουλιόταν το NBFL πιθανόν το αμάξι μου θα ηταν ηδη αγγελια!
selito:
--- Quote from: jSkyline on November 08, 2015, 10:49:05 PM ---Σήμερα τελειώνω μια τηλεφωνική κουβέντα σχετικά με hardtop και ΜΧ και ενώ προσπαθω να εξηγήσω στη συνοδηγό μου τι ειναι το ΗΤ και πριν προλάβω να τελειώσω την φράση μου, βλέπω ένα ΝΑ που φορούσε ένα αηδιαστικό ΗΤ και μερικά μέτρα πιο κάτω ένα πανέμορφο NBFL με ΗΤ καταλαβαίνω ότι δεν είναι μαύρο, κοιτάω και τις πινακίδες και το αναγνωρίζω... Είναι αυτό το πανέμορφο καραστοκ high που θυμάμαι τόσα χρόνια. Πολλά μπράβο στον ιδιοκτήτη του που αν και φαίνεται να το παρκαρει στο δρόμο το διατηρεί έτσι μια 10ετια... Για μένα σίγουρα το αρτιοτερο ΜΧ5 που έχω δει!
--- End quote ---
εμετικό τουλάχιστον, πολλά level πάνω από το αηδιαστικό :P
Skyggedans:
Σχωρεμένος.
Επειδή η συζήτηση αυτή καθαυτή έχει γίνει άπειρες φορές, δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος, υπάρχει η πλευρά του πωλητή και του αγοραστή. Αν εσύ θεωρείς πως με 3 χιλιάρικα θα βρεις nbfl σε άριστη κατάσταση, όπως πολλάκις έχει γραφτεί εδώ μέσα, τότε όρμα και καλή τύχη. Όπως επίσης και αυτός που θα προσπαθήσει να πουλήσει σάπιο nc για άριστο με 10 χιλιάρικα, πάλι ορθά θα πράξει, αν βρεθεί κάποιος να το αγοράσει.
Ο καθείς έχει τη γνώμη του. Οπότε απλά ψάξε και σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σε ενδιαφέρει. Τα σχόλια για τις τιμές της αγοράς δεν τα γλιτώνεις πάντως, οπότε θα σε συμβούλευα να είσαι πιο δεκτικός στο σχολιασμό, μιας και είσαι καινούριος και δε γνωρίζεις τον τρόπο που γράφει ο καθένας.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version