!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
georgee:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/7064093/???????????????????????????????
tzagasdog:
--- Quote from: ELTASSOS on November 26, 2015, 03:20:43 PM ---
--- Quote from: tzagasdog on November 26, 2015, 02:36:49 PM ---Έστω ότι το αμάξι είναι χωρίς πινακίδες (άρα δεν έχει πληρωμένα τέλη για το 2015) η μεταβίβαση πότε πρέπει να γίνει να για να πληρώσω μόνο τα τέλη του 2016; Από 1/1;
--- End quote ---
εάν το παρεις μεσα στο 15 τοτε τα τελη που πληρωνει ο τωρινος κατοχοσ είναι αναλογικα των μηνων που υπολείπονται ως το τελος του ετους. Δηλ αν το παρεις 1/12, τα τελη είναι 660/12. Το ιδιο νομιζω είναι και ο ΦΠ 330/12.
Συνηθως όταν η πωληση γινεται στο τελος του χρονου τα τελη πανε μαζι με το αμαξι, διαφορετικα επιμεριζονται στους μηνες που θα κανει χρηση ο νεος ιδιοκτητης.
Είναι και θεμα συμφωνιας βεβαια
--- End quote ---
Ευχαριστώ Τάσσο.
ELTASSOS:
--- Quote from: tzagasdog on November 26, 2015, 01:18:18 PM ---
βάλε ένα 500άρι για ασφάλεια.
Ερχομαι από τούρμπο με 180 άλογα και 25 κιλά ροπή και το δίλιτρο λίγο μου φαίνεται πίστεψέ με αλλά θα συμβιβαστώ λόγω πίσω κίνησης. Φόρος πολυτελείας θα έχει για 2 χρόνια ακόμα. Ακόμα και με αυτό το κοστολόγιο μιλάμε για περίπου τα διπλά λεφτά ανά χρόνο σε σχέση με το 1.8 αλλά πιστεύω αξίζει το κόπο.
Τώρα για το πούντο δίνω 800 κατοστάρικα τέλη και ασφάλεια....
--- End quote ---
1. οκ η απλη ασφαλεια είναι 400 ευρω με γραφειο ασφαλιστικο. Με τα ιντερνετ κλπ, που δεν εμπιστεύομαι, ισως είναι 350.
2. ερχομαι από FOCUS ST 5κυλινδρο 225 αλογα turbo και ΤΤ 3.2 DSG QUATTRO 250 αλογα. Στην ευθεια απαιχτα. Στις στροφες-τιμονι
ΤΤ ηταν λιγο. Το FOCUS αστερι. Το εδωσα γιατι ηταν πορτοκαλι και με λεγαν "γυφτο". Μετανοιωσα.
για το μχ5 δεν λεω διοτι στο φορουμ θα τα βρεις όλα...τα καλα και τα στραβα
mx5silver:
--- Quote from: tzagasdog on November 26, 2015, 11:55:36 AM ---
--- Quote from: mx5silver on November 26, 2015, 11:40:34 AM ---καλα, το ότι είναι ακινητο μεσα σε κλειστο γκαραζ δεν είναι και κακο.....
αν δεν ηταν ακινητο μπορει να ειχε +20000-30000 χμ....
το δικο μου mk1 1991 ηταν ξεχασμενο και κλεισμενο σε υπογειο γκαραζ 5-6 χρονια, μεχρι που το βρηκα και το πηρα...
φουλ σερβις λαδια, ξυδια, βαλβολινες, παραφλου, τρομπα νερου, ιμαντες και φυσικα λάστιχα.....
και ηταν σαν καινουργιο :good:
--- End quote ---
ναι κάτι τέτοιο.. Απλά αυτά πάνε πάνω στην τιμή.
Γενικά το μπάτζετ μου μου επιτρέπει αγορά στα 7000-8500κ + τα έξοδα που είπα επάνω για να είμαι εντός μπάτζετ.
--- End quote ---
επειδη λεγαμε συγκεκριμενα για του τασσου, τρομπα νερου και ιμαντες δεν θα χρειαστεις για αμαξι 8ετιας με 55000 χμ.
επειδη το δοκιμασα τωρα, για ασφαλεια στην anytime θελεις 403 ευρα για 12μηνη ασφαλιση για τα παντα και νομικη καλυψη, εκτος μεικτης
ή 33 ευρα τον μηνα με πιστωτικη... :good:
kostasmito:
Εγω πάντως στην AIG δίνω 100€ το εξάμηνο για τις βασικές καλύψεις
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version