!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (442/1050) > >>

gianic:

--- Quote from: Liakos on November 25, 2015, 11:59:18 PM ---Χωρις να γνωριζω την τιμη &  τη γενικοτερη κατασταση του, θα δυσκολευομουν πολυ να αγορασω οποιοδηποτε μεταχειρισμενο αυτοκινητο με 170.000 χλμ.
Δε ψαχνεις για κατι πολυ σπανιο, mx5 ψαχνεις στην Ελλαδα & φανταζομαι το θες για καθημερινη χρηση & οχι για συλλεκτικους λογους. Σιγουρα θα βρεις κατι αξιολογο με λιγοτερα χλμ.

--- End quote ---

Ρε ψηλε υπαρχουν αυτα που λενε 80κ και ειναι 280κ . Τα χλμ εχουν σημασια ή η κατασταση;;;

Liakos:

--- Quote from: gianic on November 26, 2015, 12:06:51 AM ---Ρε ψηλε υπαρχουν αυτα που λενε 80κ και ειναι 280κ . Τα χλμ εχουν σημασια ή η κατασταση;;;

--- End quote ---

Τα πραγματικα χιλιομετρα εχουν σημασια, αν φυσικα μπορεις να τα ξερεις.

Μοντελο το 10ετιας το πολυ ψαχνει, το οποιο μαλιστα κυκλοφορησε αρκετα. Σιγουρα υπαρχουν αυτοκινητα προς πωληση με λιγοτερα χλμ.

georgep800:

--- Quote from: panos444 on November 25, 2015, 11:45:20 PM ---Τελικά ύστερα από όλα αυτά, έχει κανένας ~170κ χιλιόμετρα; Με nc εννοώ. Έχει ψωμιά ακόμα ή να μην το σκέφτομαι;

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Υπερβολικά πολλά μου φαίνονται! Ακόμα και NISEKO να είναι θα σου πρότεινα να μην το προχωρήσεις. Τόσα έχει με λιγότερα -αληθοφανή- χιλιόμετρα, γιατί δεν κοιτάς κανένα απο αυτά;

RustRat:
Τις καλύτερες σπέσιαλ εκδόσεις τις είχαν τα ΝΑ. Από τα LE με το κόκκινο εσωτερικό, τα 250 brg με το μπεζ, ή τα rs (νομίζω) με τα εργοστασιακά Recaro; Μην υπολογίσουμε και τα M2.

Στάλθηκε από το GT-N5100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

panos444:
Το βυσσινί το svp έχει τόσα και λέει 6 χιλιάρικα συζητήσιμη. Το άλλο βυσσινί δεν το πουλάει τελικά. Μου αρέσει καλύτερα από νισεκο στο χρώμα και γενικότερα. Για τα δύο που υπάρχουν στο car αναφέρομαι.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version