!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
jSkyline:
--- Quote from: iliasfyntanidis on November 25, 2015, 10:27:08 PM ---jSkyline έχεις κάνει πωλητής στην Mazda?
--- End quote ---
Oχι αλλα εχω τα προσοντα! Γενικά ξέρω ολες τις εκδοσεις γιατι μου αρέσουν αυτα, απλα αυτή τη στιγμη ειμαι με ενα μικρο brain crash, αφου εχω φαει κανενα 10ωρο μπροστα σε υπολογιστη, οδηγηση στη βροχή, κουβαλημα ενος HT, πρηξιμο του Λευκαδιτη για κανενα μισαωρο και ταυτοχρονα μιλαω με κατι ηλιθιους απο το φορουμ στο ΦΒ, δουλευω και χαζοκοιταζω γκατζετακια προς αγορα στο νετ!
Kαι ο Τακης έχει δικιο Miracle λεγόταν!
--- Quote from: Vroutos on November 25, 2015, 10:46:43 PM ---Δεν υπάρχει κάπου τοπικ με όλες τις γεννιές, εκδόσεις και τα ονόματά τους? Btw το μπορντω NC του Liakou με το μαύρο (thank God) δερμάτινο σαλόνι, τις μαύρες ζαντάρες, το σωστό χαμήλωμα, τα σποιλερς, τη μονή εξάτμιση και το roll bar.. :yeah:
--- End quote ---
Ναι υπάρχει κάπου το ειχα φτιαξει αλλα νομιζω πλεον εχουν χαθει καποιες φωτό. Ισως πρεπει να το ξανακάνω. Μπορεί καμια μέρα που θα εχω κεφια (πολλά κέφια ομως) να κάτσω να τα μαζέψω ολα και να φτιάξω μια αντιστοιχη ιστοσελίδα ;)
panos444:
Τελικά ύστερα από όλα αυτά, έχει κανένας ~170κ χιλιόμετρα; Με nc εννοώ. Έχει ψωμιά ακόμα ή να μην το σκέφτομαι;
Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gianic:
Μη φοβασαι αυτα που λενε οτι εχουν 170κ, να φοβασαι αυτα που λενε για 80 και 100κ. Τα χλμ στο miata αλλαζουν μεσα σε 2 λεπτα πανευκολα
Liakos:
Χωρις να γνωριζω την τιμη & τη γενικοτερη κατασταση του, θα δυσκολευομουν πολυ να αγορασω οποιοδηποτε μεταχειρισμενο αυτοκινητο με 170.000 χλμ.
Δε ψαχνεις για κατι πολυ σπανιο, mx5 ψαχνεις στην Ελλαδα & φανταζομαι το θες για καθημερινη χρηση & οχι για συλλεκτικους λογους. Σιγουρα θα βρεις κατι αξιολογο με λιγοτερα χλμ.
jSkyline:
--- Quote from: selito on November 25, 2015, 11:56:25 PM ---
--- Quote from: jSkyline on November 25, 2015, 11:31:17 PM ---
--- Quote from: gianic on November 25, 2015, 11:05:58 PM ---Κλασσικη περιπτωση αργοσχολου χωρις γκομενα δηλαδη
--- End quote ---
O ενας μ@λ@κ@ς που με ζαλιζει στο FB αποκαλυφθηκε!
--- End quote ---
Ακόμα να στις δώσει τις ζάντες? :finger:
--- End quote ---
Μεχρι και ντου σπιτι του εκανα με αμάξι ετοιμο για να φορτώσω και η κουφάλα ειχε παει και ειχε κρυψει το ΝΒ στο γκαραζ! Και καλα οτι το φτιαχνει!
--- Quote from: gianic on November 25, 2015, 11:52:23 PM ---Μη φοβασαι αυτα που λενε οτι εχουν 170κ, να φοβασαι αυτα που λενε για 80 και 100κ. Τα χλμ στο miata αλλαζουν μεσα σε 2 λεπτα πανευκολα
--- End quote ---
Ναι ξερω NC 2λιτρο απο τα πρώτα κιολας που δεν ειχαν και ιδιαιτερα καλή φήμη που ειναι καπου εκει κοντά... Μια χαρα ειναι το αμάξι!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version